Mestis ke 07.12. klo 18:30

Hokki - Ketterä

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hoh hoijaa – molemmat porukat tappioputkessa! Kumpi saa vihreää tulosriviin?

Kajaanissa soi keskiviikkona Nälkämaan laulu, kun tappioputkessa olevat Hokki ja Ketterä yrittävät vaihteeksi saada tulosrivistöön vähän vihreääkin väriä. Hokilla on ollut vaikeaa koko kauden, mutta Ketterä on alkanut tahmaamaan vasta viime kierroksilla, ja on samalla menettänyt otteen Kiekko-Espoosta. Yhden matsin enemmän pelanneilla espoolaisilla on Ketterään jo kolmentoista pisteen kaula.

Hokin viime viikko oli rankka – joukkue pelasi kolme vieraspeliä, jotka kaikki päättyivät niukkaan tappioon. Tosin Turusta ja Forssasta tuli jatkoaikapiste molemmista peleistä – nämä ovatkin Hokin ensimmäiset vieraspisteet koko kaudella. Pasi Räsäsen suojateilla ei alakerta ole riittänyt Mestiksen melskeissä. Kasvutarinoita ei ole saatu luotua, eivätkä maalivahditkaan ole pelanneet voittavaa jääkiekkoa. Parannettavaa on paljon, eikä seuran harjoittama mykkäkoulukaan hirveästi vakuuta.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Ketterällä on siis takana neljä tappiota, mutta kolme niistä jatkoajalla. Joukkue on Mestikseen kyllä kova, mutta välillä tuntuu ettei kentälle jäisi ihan kaikki – pientä läpsyttelyn makua on ajoittain ilmassa. Kiekko-Espoota ja Kiekko-Poikia vastaan kaveri rankoi erikoistilanteista. Ketterän ylivoima ei puolestaan ole tällä hetkellä oikein parhaimmillaan. Tuomo Ropon on nyt puettava pojille työhousut jalkaan ja yritettävä katkaista tappiokierre.

Mestis

@Mestis
🚨 Imatran jännitysnäytelmä päättyy Kiekko-Poikien rankkarivoittoon!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

Vedoissa on kaksi tutkintalinjaa: lähdetään joko vetämään overia tai sitten odotetaan pelin olevan kertoimenlaskijoiden näkemykseen verrattuna tasaisempi. Over 6.5:sta saatavat 2.20-luokan kertoimet eivät ole huonoja nekään, mutta Hokki +1.5 on pääsuositus – vieraspisteiden saalistaminen lupaa hyvää kotihalliinkin. Maalin tappiokin siis tuo lunastusta ja Galaksinon uusien asiakkaiden tarjouksella saat hyvän alun vedonlyöntiin.

Näin teet tällä vedolla 46,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Hokin tasoitusvedolle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Hokki +1.5 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.