Mestis pe 20.01. klo 18:30

Hokki - KeuPa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sekaista menoa – esitykset ja tulokset eivät täsmää Mestiksessä yhtään!

KeuPa on ajautunut Mestiksessä rankkaan tappioputkeen, minkä seurauksena se pullahti jo ulos kympin sakista – toki kaksi ottelua perjantai-illan isäntää Hokkia vähemmän pelanneena. Juuri Hokki on hyvän putkensa seurauksena tällä hetkellä sarjassa kymmenentenä, joten pudotuspelitaistelu on Mestiksessä tulista jo nyt. Keskinäinen ottelu on näillä porukoille erityisen tärkeä.

Hokin hyvissä tuloksissa on mielenkiintoisia vivahteita – voitto-otteluissaan kajaanilaiset eivät ole olleet pelitapahtumissa mitenkään vakuuttavia, ja lisäksi Pasi Räsäsen hiuksia harventaa joukkueen jatkuvat ongelmat poissaolojen kanssa. Keskiviikkona lukemat piti Rovaniemellä tasaisena loistavan pelin pelannut maalivahti Patrik Koivisto. Nuorisopitoinen joukkue teki kyllä muutenkin olosuhteet huomioiden hyvän esityksen.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

Teemu Eirtovaara

@TeemuEirtovaara
Mestiksen tuhansia tarinoita:

Eilen päättyi Hokin 7 ottelun voittoputki, jonka aikana se loi (niukasti) vastustajiaan vähemmän maaliodottamaa.

KeuPa HT on ollut viime ajat sarjan TOP3-joukkue ja samanaikaisesti se on 6 ottelun tappioputkessa.

#mestis

KeuPa puolestaan on käsittämättömässä tappioputkessa, vaikka peliesityksistä voisi kuvitella vallan muuta. Kannattaa muistaa, että KeuPa on kohdannut Mestikseen ylivoimaisen Kiekko-Espoon useamman kerran viime aikoina. Tiistain ottelu ei ollut keuruulaisilta kovin häävi esitys, vaan Hermes oli parempi – joskin lukemat 5-2 olivat pelitapahtumia väljemmät. Sami Ryhäsen valmennustiimillä on nyt tuumauksen paikka, millä tulosta aletaan tekemään. Eväät ovat olemassa, mutta jostain syystä avaimet ovat eväsrepusta hukassa.

Pelaajatilanteen ja tulosten takana piilevän tiedon perusteella KeuPaa laitetaan lapulle. Mihinkään jättipanostukseen ei näillä pohjilla lähdetä, mutta pätevän betsin tästä saa silti salkkuunsa. Ja 888, sinne sinun tulee avata tili heti – on nimittäin hyvä kioski.