Mestis pe 28.10. klo 18:30

Hokki - Peliitat

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ohhoh! Pukeeko nuorempi Selänne Peliitta-nutun päälle Kajaanissa?

Mestiksen tämän viikon suurin puheenaihe on ollut Eetu Selänteen siirtyminen Heinolan Peliittojen harjoitusvahvuuteen. Palo jääkiekkoon on oltava kova, kun Amerikan kultamaat vaihtuvat marraskuiseen Heinolaan ja legendaariseen Betoniin. Nuoremman Selänteen riittävyydestä Mestiksessä on esitetty lukuisia arvioita jo ennen kuin miestä on julkisesti näissä askeissa nähty. Perjantaina varmasti moni tarkastaa iltapäivällä kokoonpanot: matkustaako Eetu Peliittojen mukana Kajaaniin?

Edit: Hannes Hyvösen mukaan Eetu Selänne lähtee viikonlopun vieraspelireissulle mukaan ja pelaa perjantaina.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

Peliittoja perjantaina isännöivä Hokki on alkaneen kauden suurin pettymys tähän asti. Tähän mennessä on kerätty vain seitsemän pistettä yhdeksästä pelistä, ja omissa on soinut peräti yli 50 kertaa. Viimeisessä pelissään Kiekko-Espoo haki pisteet Kajaanista selkein lukemin, ja kajaanilaisten suuri virhemäärä herätti ottelussa huomiota. Plussapuolelle lasketaan Kajaaniin Itävallasta palannut Oskari Siiki, joka mätti viime kaudella hurjat tehot Mestiksessä.

Kiekko-Espoo

@KiekkoEspoo_
MITÄ TEKEE JANNE HÄMÄLÄINEN? 🔥🥰

Mikä haltuunotto ja viimeistely. Olisiko tässä @Mestis kierroksen upein osuma?

đź“ş @CMoreSportFi

#KiekkoEspoo #Kivikova #Mestis #EspooLiikkuu

Jos unohdetaan Selänne-hype, niin Peliittojen kehno alkukausi on ottanut askelia oikeaan suuntaan. Pelissä on ollut havaittavissa oikeita asioita, ja nuoret kaverit ovat alkaneet kasvaa Mestiksen vaatimuksiin. Kolme viime ottelua on pelattu kotona, ja niissä kaikissa oli hyvä ilme, vaikka Kiekko-Pojille lopulta tappio tulikin. Jukureista on saatu ajoittaisia liiga-apuja, kun Pelicans-vahvistusten kanssa on ollut tänä syksynä hiljaisempaa.

Hokki on kotiedullaan suosikki, mutta kertoimet on painettu suorastaan naurettavan alas. Sen verran epävarma on Pasi Räsäsen nippu ollut, että Peliitoille on annettava mahdollisuus tässä koitoksessa – varsinkin kun vierasvoitosta saa makoisia, neljää lähenteleviä kertoimia. Yhdessä Galaksinon ilmaisveto-avauksen kanssa tämä tarjous on kovaa luokkaa.

Näin teet tällä vedolla 97,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Peliitoille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Peliitat voittaa 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 97,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.