Jalkapallon MM pe 09.12. klo 21:00

Hollanti - Argentiina

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pysähtyykö Argentiinan MM-kultajuna Louis van Gaalin metkuihin? Nappaa Hollannin avulla kierrätysvapaa ilmaisveto!

Hollanti ja Argentiina kohtaavat Lusail-stadionilla MM-kisojen puolivälierissä perjantaina. Panoksena on paikka välierissä ja match-up on ennakkoon tasainen, joten pienten marginaalien taktinen mittelö voi olla agendalla.

Hollanti selvitti neljännesvälierissä Yhdysvallat 3-1 -lukemin eikä ottelu maaliodottamalukujen valossa ollut aivan näin selvä peli. Hollannin luotsi Louis van Gaal otti kuitenkin Gregg Berhalterista taktisen niskalenkin ja Yhdysvallat saatiin riisuttua aseista. Van Gaal on myös Lionel Scalonia kokeneempi valmentaja ja ideoita Lionel Messin pysäyttämiseksi on jo varmuudella hautumassa.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

OnsOranje

@OnsOranje
QUARTER-FINAL VIBES! 😍🎉

Wait for the coach! 😆🧡

#NothingLikeOranje #WorldCup


Argentiina hoiteli Australian omassa neljännesvälierässään 2-1 ja todellisuudessa Australialla ei ollut kovinkaan laajasti keinoja luoda uhkaa argojen boksissa. Albicelesteltä on noussut pari miestä muiden yli tässä turnauksessa: Messi sekä kovaa nousua parrasvaloihin tekevä keskikentän kenraali Enzo Fernández. Myös Nicolás Otamendin johtama alakerta on ollut timantinkova.

Nicolas Otamendi

@Notamendi30
🇦🇷❤️🫡

All About Argentina 🛎🇦🇷

@AlbicelesteTalk
Nicolas Otamendi.


Oranjelta voi puuttua perjantaina Stefan De Vrij, mutta Interin mies ei toki ole muutenkaan avainroolissa tässä turnauksessa ollut. Argentiinalta Ángel Di María istui neljännesvälierän penkillä, mutta luultavasti Hollantia vastaan ”Nuudeli” on kehissä. Papu Gómez on myös hieman puolikuntoisena.

Argentiina on datan valossa ollut Hollantia vakuuttavampi eikä La Scalonetan mestaruus ole lainkaan poissuljettu skenaario. Siitä huolimatta van Gaalin taktiseen nerouteen löytyy Uhmapelaajien tipsitehtaan uumenissa luottoa ja näillä kertoimilla kelpaa sijoittaa roposia Hollannin venymisen puolesta. Voi olla, että Messi vesittää vedon yksin tai voi olla että Oranjen kollektiivi on tällä kertaa vahvempi.

Näin teet tällä vedolla 42,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Tuplamahdollisuus 1X:lle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tuplamahdollisuus 1X” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 42,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.