Nations League su 25.09. klo 21:45

Hollanti - Belgia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Terve, mikä herkkukerroin! Amsterdamissa ilotulitetaan huolella Benelux-derbyssä!

Kansojen liigan päätöskierroksella nähdään muun muassa Benelux-naapurimaiden kutkuttava kohtaaminen – Belgia vierailee Johan Cruyff Arenalla Amsterdamissa! Piste-eroa joukkueiden välillä on kolme pongoa ja Hollanti voitti ensimmäisen kohtaamisen peräti 1-4, joten Belgian olisi kurottava keskinäisissä statistiikka itselleen edulliseksi. Hollanti on siis ilman isoa ihmettä lohkovoittaja.

Hollannin luotsille Louis van Gaalille satoi torstain Puola-voitosta myös reilusti jobinpostia. Teun Koopmeiners, Memphis Depay ja Frenkie de Jong putoilivat vuoron perään sairastuvalle eikä Steven Berghuiskaan ole satapinnaisessa kunnossa. Keskikenttä menee etenkin kovasti uusiksi sunnuntaille.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

OnsOranje

@OnsOranje
𝙃𝙄𝙂𝙃𝙇𝙄𝙂𝙃𝙏𝙎 are here! 🚨
onsoran.je/HLpolned

⚽️ Cody Gakpo [0-1]
⚽️ Steven Bergwijn [0-2]

#NationsLeague #POLNED


Belgia pääsee Amsterdamiin vahvalla koosteella. Loukkaantuneita Romelu Lukakua ja Jérémy Dokua ei kuitenkaan tällä maajoukkuetauolla nähdä Roberto Martínezin kokoonpanossa. Arthur Theate voi tulla nyt avariin vieraiden alakertaan. 18-vuotias Zeno Debast oli torstaina avauksessa.

Lapulle otetaan yli 3,5 maalia. Viihdyttävää matsia on lupa odottaa, sillä panokset eivät nouse ilman Belgian hirmuiltaa aivan tappiin – vieraat todennäköisesti muutenkin hyökkäävät ahnaasti, kun hävittävää tässä tilanteessa ei ole. Tämä taas avaisi erinomaisia transitiomahdollisuuksia etevälle kotijoukkueelle. Kerroin on luokkaa herkullinen!