Jalkapallon MM pe 25.11. klo 18:00

Hollanti - Ecuador

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tätä ei osannut odottaa kukaan! Jatkaako Hollannin maalivahtisensaatio loistavia otteitaan?

Hollanti voitti ensimmäisen matsinsa lukemin 2–0, mutta ei ollut missään tapauksessa odotetun suvereeni pelillisesti. Hyviä asioita oli matkassa lähinnä alakerrassa ja suurimmaksi kysymysmerkiksi ennakoidulla maalivahtiosastolla, mutta hyökkäyspelaaminen jäi parista osumasta huolimatta vaatimattomaksi. Ecuador lähtee tulevaan matsiin altavastaajana, kuten niin usein esimerkiksi karsinnoissa. Ryhmä pääsee vahvasti mukavuusalueelleen – seitsemän perättäistä nollapeliä eivät ole ilmestyneet sattumalta.

Avausmatsin kuumin nimi hollantilaisittain oli ehdottomasti Andries Noppert. Yli parimetrinen maalivahti osoitti ulottuvuutensa napsimalla useampia huippupelastuksia. Luultavasti Louis van Gaal on vihdoin löytänyt kauan kaivatun ykköshevosensa torjuntatehtäviin. Toki Heerenveen-veskarilla on varsin mukavat oltavat koppailla palloja Hollannin kolmen topparin linjan alla. Avauskamppailussa kehissä olivat Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt sekä Nathan Aké ja vaihdon puolelle jäi vielä esimerkiksi Interin Stefan de Vrij.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Ecuador oli nopeudeltaan ja taitotasoltaan täysin ylivertainen vastustaja Qatarille, mutta Hollantia vastaan se joutuu selvään altavastaajan asemaan. Kaiken kukkuraksi kisa-avauksessa kahdesti viimeistellyt Enner Valencia voi puuttua kokonaan kehistä otettuaan maanantain koitoksen toisella puoliajalla pientä kolhua. Joka tapauksessa seitsemän nollapelin putkessa etenevän ryhmän lähtö otteluun lienee vahvasti puolustusvoittoinen.

OnsOranje

@OnsOranje
Let's see if @Dirono & @JurrienTimber can beat @DenzelJMD2 & @LuukdeJong9! 🧮

⏱ 𝟯𝟬 𝗦𝗘𝗖𝗢𝗡𝗗𝗦 WORLD CUP #2! 🏆

#NothingLikeOranje #WorldCup

Vaikka Hollanti teki kaksi maalia Senegalia vastaan, oli se ajoittain jopa helisemässä. Suuria ongelmia tuottivat sekä avauspelaaminen että maalinteko. Joukkue ei saanut järkevästi hyökkäyksiään rakenneltua loppuun saakka ja oli jopa pieni ihme, että se sai matsin lopussa kaksi onnistumista. Hienoja osumia tietysti, mutta todellisia yllätyksiä suhteessa matsin kulkuun. . Perjantaille pelivalinnaksi maistuu alle 2,5 maalia -kohde.

Tsekkaa tästä Uhmapelaajien päivän lappu, jonka betsaamalla pääset lyömään tätä ja kahta muuta kohdetta perjantaille täysin ilman riskiä. Voit voittaa yli 150€, mutta et varmuudella häviä mitään. Jos suositellut kohteet eivät osu, saat panoksesi takaisin ja voit kotiuttaa sen heti.