ke 10.07. klo 22:00

Hollanti - Englanti

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Gareth Southgatella positiivinen ongelma! Onko Englannin avain onneen nimeltään Luke Shaw?

Joko lyijylahkeet vihdoin kaadetaan? Hollannin keinot maalintekoon välierässä Englantia vastaan voivat olla vähissä. Toisaalta englantilaisten oma hyökkäyspelaaminen ei hurraa-huutoja ansaitse, vaikka se Sveitsiä vastaan puolivälierässä oli aavistuksen parempaa. Uhmapelaajat odottelee vähämaalista kamppailua, kuten varmasti kaikki kisoja seuranneet.

Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta: jopa kuusi 25€ ilmaisvetoa vain yhdellä talletuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Englanti siirtyi kolmen puolustajan linjaan ottelussa Sveitsiä vastaan. Erityisesti oikealla keskisektorin yläpuolella nyt pelannut Bukayo Saka pääsi hieman paremmin elementtiinsä. Toisaalta uudella muodostelmalla on nähty vasta yksi ottelu kisoissa, joten liian tiukkoja johtopäätöksiä leijonapaitojen nousukäyrän muodossa ei sorruta maalailemaan.

Miten Ronald Koeman vastaa Englannin heittämään haasteeseen? Nopeutta olisi myös Hollannilla heittää laidalle – esimerkiksi Jeremie Frimpongin muodossa. Nathan Aké jatkanee vasemmalla topparilijassa. Ensimmäisen maalinsa yhdeksään vuoteen edellisessä Oranjen väännössä naulannut Stefan de Vrij sekä Virgil van Dijk täydentävät topparilinjan. Denzel Dumfriesin paikka lienee niin ikään nakutettu, mutta kyllä sinne yksi maailmanluokan jalkanopeudella varustettu Frimpong voisi mahtua.

Hollanti oli Turkkia vastaan tehokas, mutta erityisen paljoa vaarallisia tilanteita se ei luonut. Toisaalta sama pätee Englantiin koko turnauksen otannalla – eihän Gareth Southgaten miehistö ole viimeistellyt maalia enempää varsinaisissa otteluissa koko turnauksessa. Ainoan kerran joukkue onnistui iskemään kaksi maalia Slovakiaa vastaan pudotuspelien avauskierroksella, mutta siihenkin tarvittiin hieman alle viisi minuuttia lisäaikaa sekä jatko-ottelua.

Englannilla ja Southgatella on puolustuspäänsä suhteen positiivinen ongelma, kuten myös vastustajallaan. Vasemmalla turnauksessa pelannut Kieran Trippier uhkaa pullahtaa jopa avauskokoonpanon ulkopuolelle, kun Luke Shaw on vihdoin pelikunnossa. Toki Trippier on ensisijaisesti oikean laidan puolustaja, mutta lyijyfutiksen pioneerin Southgaten päätöksiä jäädään odottelemaan.

Vetolapulle isketään alle 1,5 maalia -kohde, jolle saadaan vielä jotakuinkin kelvollinen palautus suhteessa odotuksiin. Laukauksia maalia kohti ja vaarallisia tontteja ei ole järin paljoa luvassa – toki kaikki on aina mahdollista.

Ilmaisvetotakuu! Kuusi ensimmäistä 25€ betsiä, kuusi 25€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille kuusi 25€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 25€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän kuudesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 25€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 25-150€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – alle 1,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Saat 25€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä víidesti 25€ laakilla ja saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.