Nations League su 18.06. klo 16:00

Hollanti - Italia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pronssipelissä viihdearvo kohdillaan – Uhmapelaajille maistuu over!

Hollanti ja Italia ratkovat sunnuntaina Kansojen liigan lopputurnauksen kolmannen ja neljännen sijan kohtalon. Molempia joukkueita kiinnostaa takuulla ottelu kuin kilo sitä itseään ja voi veljet, mikä spektaakkeli tässä onkaan edessä! Vetoa ottelusta voi silti lyödä, mikä tarkoittaa luonnollisesti ahnaasti ylikertoimia saalistavan Uhmapelaajan saapumista mestoille.

*Täältä kesäkuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Välierissä Hollanti jäi Kroatian jyrän alle eikä pelillisesti Ronald Koemanin joukoilla tahtonut oikein olla ottelussa palaa. Italia sen sijaan hävisi aivan lopussa Joselun maalilla Espanjalle, mutta Azzurrilla oli toisaalta omat hetkensä ottelussa. Sunnuntain pronssipelissä tuskin nähdään aivan parhaita koosteita viheriöllä. Davide Frattesi voi olla Italialta polvivaivaisena sivussa ja Alessandro Bastoni joutui jäämään jo ennen välierää pois sairastumisen takia.


Motivaatiotekijöitä on siis painotettava erityisesti sunnuntain pelin voimasuhteita punnittaessa. Pronssipelissä ei pitkän kauden päätteeksi todennäköisesti montaakaan avarin miestä kiinnosta pelata, mikä johtaa luonnollisella tavalla rotaatioon, kun penkkimiehillä on aina näyttöhaluja. Muistetaan vielä, että kyseessä on Kansojen liiga eikä vaikkapa MM-kisat.

Vaikka ottelu sinällään voikin mennä läpsyttelyksi, nähdään pronssipeleissä usein paljon maaleja, kun panokset ovat kyseenalaiset. Puristellaan Enscheden matsiin overia! Italian ikääntyvällä alakerralla ainakin luulisi tulevan Xavi Simonsin ja muiden Oranje-nuorukaisten kanssa kiireinen iltapuhde.