Nations League la 11.06. klo 21:45

Hollanti - Puola

Rotterdamissa nähdään maaleja toisensa perään! Ota overia lapulle

Hollannin ja Puolan välisessä matsissa päästään isolle vedolle, vaikka kerroinliike onkin ollut jo rajummanpuoleista. Hollanti on ilahduttanut Oranje-kannattajia Kansojen liigan avauskoitoksissa, kun ensin Belgia murskattiin 1-4 ja sen jälkeen Wales kaatui 1-2. Puola sen sijaan otti Belgialta 6-1 turpiin ja voitti ennen sitä Walesin niin ikään 2-1.

Matthijs de Ligt kärsi Wales-taistossa pikkuvamman, joka saattaa pitää Juventuksen topparin sivussa lauantaina ja Tim Krul jatkaa myös lasaretissa. Kierrätys tulee luonnollisesti kyseeseen molemmissa leireissä, kun otteluruuhka on tällä maaottelutauolla tavattoman kova. Louis Van Gaalin ryhmä on vielä vailla nollapeliä kalenterivuoden 2022 aikana eikä nytkään urakka ole helppo, kun vastaan asettuu Robert Lewandowskin johtama Puola-hyökkäys ja Virgil Van Dijk on jo kesälomilla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Puolan maaliskuinen maaottelutauko sujui unelmamerkeissä, sillä Czesław Michniewiczin suojatit päihittivät MM-karsintafinaalissa Ruotsin ja paikka Qatarin kisoihin oli sillä selvä. Kansojen liigassa kurssiin tarvitaan pikaista muutosta, sillä 6-1 -tappiolukemat Belgialle jäävät muuten kummittelemaan pitkäksi aikaa.

Otetaan lapulle yli 2,5 maalia, jolle saa vielä pari päivää ennen matsia varsin riittoisaa kerrointa. Ei näissä Kansojen liigan A-korin matseissa aivan liikaa peruutella ja Hollanti pelaa todennäköisesti jälleen parhaalla hyökkäysarsenaalillaan. Tulivoimaa riittää molemmissa leireissä – viihdettä on luvassa!

Näin saat kaiken irti TonyBetistä

1. Avaa tili TonyBetille

2. Talleta haluamasi summa

3. Betsaa talletuksellasi Hollanti – Puola yli 2,5 maalia kertoimella 1,72

4. Vedä vielä neljä single betsiä samalla summalla (min. kerroin 1,5)

5. Vetojen ratkettua saat avaustalletuksesi suuruisen ilmaisvedon (100€ asti)

6. Ilmaisvedossa ei ole kierrätystä – voitot maksetaan käteisenä pelitilille

10 euroa pelirahaa