pe 21.06. klo 22:00

Hollanti - Ranska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mbappén pelikunto on arvoitus! Nähdäänkö Oranjen ja Les Bleusin välillä varovainen mittelö?

Avausottelunsa EM-kisojen D-lohkossa voittaneet Hollanti ja Ranska kamppailevat juhannusaattona pisteistä Red Bull Arenalla Leipzigissä. Hurjaa ilotulitusta ei vielä Oranjen saati Les Bleusin otteet tarjonneet avauskierroksella, mutta tämä oli oikeastaan odotettuakin.

*Tsekkaa miten voit painaa betsin perjantain matsiin ilman tappion riskiä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Didier Deschampsin käskyttämä Ranska luottaa tänäkin kesänä monesti aiemmin nähtyyn pelisapluunaan. Ranska antaa vastustajan olla pallollisena rauhassa, mutta tällä tavalla houkutellaan vihulaista nostamaan pakkaa, jolloin selustaan avautuu tilaa Kylian Mbappén juoksuille. Perjantaina Mbappé voi olla sivussa, mikä nostattaa matsin voimasuhteiden suhteen tässä vaiheessa isoja kysymysmerkkejä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Miten olisi 🦉?

Tu kiffes, @KMbappe? 😜🎭

#Huuhkajat #WeAreFinland

Kylian Mbappé

@KMbappe
Des idées de masques 🎭😅 ?


Hollanti menetti miltei koko avaavan keskikenttänsä lasarettiin ennen turnausta, mutta Puola-ottelussa Oranje oli kuitenkin dominoiva ja voitto oli lopulta suhteellisen ansaittu. Ronald Koeman lähti peliin 4-3-3:lla ja samalla jatkettaneen myös perjantaina, ainakin jos Mbappé on odotetusti sivussa.

Betsinä on perjantaille alle 2,5 maalia. Mbappén poissaolo vaikuttaa todennäköiseltä ja Aurélien Tchouaméni saattaa tulla Les Bleusin keskikentälle luutimaan – N’Golo Kantékin hoitaa pohjalla leiviskänsä tarvittaessa. Taktista taistoa voidaan hyvällä syyllä odotella ja maaleilla tuskin ollaan mässäilemässä.

Lyö vetoa ilman riskiä!

Optibet tekee räjähtävän paluun ja Uhmapelaajat pääsee kaapimaan kermat kakun päältä. Tarjolla on nimittäin kierrätysvapaata riskitöntä vedonlyöntiä! 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20/50/100€ ja lyö 10/25/50€ veto alle 2,5 maalia kertoimella 1,85.
4. Saat panostasi vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.