UHMAPELAAJAT la 09.07. klo 22:00

Hollanti - Ruotsi

Hallitsevan mestarin turnaus alkaa haastavissa merkeissä! Jyrääkö nosteessa oleva Ruotsi jopa voittoon?

Hallitseva Euroopan mestari Hollanti voitti kannun kotikisoissaan 2017, minkä jälkeen se pääsi jopa MM-kisoissakin finaaliin saakka vuonna 2019. Bramall Lanella lauantaina Mark Parsonsin joukoilla ei ole helppoa matsia tiedossa, kun vastassa on niin ikään jatkopaikkaa alkulohkossa tavoitteleva Ruotsi. Hollannin lisäksi vastassa ovat alkuvaiheessa Sveitsi sekä Portugali ja Ruotsin valmistavat matsit ovat sujuneet erinomaisesti

Peter Gerhardssonin luotsaama Ruotsi on noussut kohisten rankingissa, jonka ykkösjoukkueena se lähtee näihin kisoihin. Valmistautuminen on mennyt ruotsalaisittain todella mukavasti, kun joukkue on voittanut edellisistä 12 ottelustaan peräti 11, eikä ole tällä otannalla hävinnyt kertaakaan. Mukana on muutama kilpailullisiakin kamppailuja MM-karsintamatsien muodossa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Hollannin hyökkäys on paperilla vahva ja Vivianne Miedema on joukkueen ehdoton ykkösviimeistelijä. Arsenal-hyökkääjä on tehnyt maalleen enemmän maaleja sen kisahistoriassa kuin kukaan muu. Toisaalta Ruotsin alakerta on niin ikään maailmanluokkaa, mutta Stina Blackstenius saattaa ola edelleen sivussa. Nainen huilasi ainakin turnauksen valmistavissa otteluissa pienen loukkaantumisen takia.

Huipputasaista kamppailua sopii odottaa näiden ryhmien välillä. Hollannin leirissä on tapahtunut paljon muutoksia viidessä vuodessa sekä MM-kisojen jälkeen aina menestysvalmentajan lähdöstä saakka. Tuore manageri Parsons on nyt ollut mukana hieman alla vuoden valmistamassa ryhmäänsä kisoihin. Ruotsi on pelannut nousujohteisesti ja vaikuttaisi voittavan myös MM-karsinnat. Hollanti johtaa niin ikään omaa karsintalohkoaan – maaliero seitsemän ottelun jälkeen on kohtuullinen 30–3.

Joukkueiden kisojen avausmatsiin pelivalinnaksi otetaan, että molemmat onnistuvat maalinteossa. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja tsekkaa parhaat kertoimet sekä loistava kohdevalikoima naisten EM-kisoihin.

10 euroa pelirahaa