Jalkapallon MM la 03.12. klo 17:00

Hollanti - USA

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hey you! Jatkopelien aluksi saat osumalla panoksen tuplattua – ei kun siis tuplasti tuplattua!

Lauantain ensimmäisessä pudotuspelissä ovat vastassa A-lohkon voittanut Hollanti ja B-lohkosta kakkosena jatkoon päässyt USA. Oranje ei lohkovoitostaan huolimatta ihan täysin sulattanut sydämiä kolmessa tappiottomassa ottelussaan. Niin ikään häviöittä alkulohkon taaplannut USA sen sijaan oli ennakko-odotuksiin nähden pirteä ja ennakkoluuloton. Yhdessä nämä porukat muodostavatkin mielenkiintoisen match-upin.

Hyvistä tuloksista huolimatta Hollannilla jäi pudotuspeleihin rutkasti parannettavaa. Joukkue ei itse asiassa päässyt kovin häävisti laukaisupaikoille, ja tehokkuus oli tällä kertaa pelastus Louis vn Gaalin suojateille. PSV:tä edustava Cody Gakpo oli alkulohkon valopilkku maalaamalla jokaisessa kolmessa ottelussa. Jeremie Frimpong saatata missata tämän ottelun. Matthijs de Ligtillä eikä Nathan Akella ole varaa ottaa tässä matsissa varoitusta, sillä se tarkoittaisi mahdollisen puolivälierän missaamista.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Jenkit puristelevat Christian Pulisicin sekä Josh Sargentin pelikuntoa lauantain ottelun alla. Gregg Belhalter on iskostanut joukkueeseen aktiivisen pelitavan, joka tuotti suuria vaikeuksia jopa Englannille. Walesia vastaan vaisu toinen puoliaika kostautui ja toi vain tasapelin, mutta Iran-voitossa jenkit olivat täysien pisteiden arvoisia. USA ei ole aikoihin voittanut eurooppalaista joukkuetta, eikä helpolla tule voitto tälläkään kertaa.

Vaikka Hollanti ei ole ainakaan vielä tarjonnut parastaan, täytyy tässä tapauksessa nojata perustasoon, ja lätkäistä Oranjelle suoraa voittoa. Rahat tällä kohteella saa tuplattua – ei kun hetkinen! Uudet asiakkaat saavat tuplattua ne tuplasti! Katso ohjeet alta.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Hollanti kertoimella 2,00.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,00 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.