Nations League ti 14.06. klo 21:45

Hollanti - Wales

Tarraako Hollanti jopa entistä tukevammin kiinni lohkovoittoon?

Hollanti pelasi edellisessä matsissaan tasapelin Puolaa vastaan ja myös Wales tasasi pisteet kohdatessaan puolestaan Belgian. Kun pelataan jo neljäs matsi lyhyessä ajassa, isännillä on leveämmän materiaalinsa ansiosta pieni etu puolellaan. Hollanti on pystynyt ja pystyy kierrättämään laajemmin kokoonpanoaan.

Mukavalla kolmen pisteen erolla yhtä monen ottelun jälkeen lohkoa johtava Hollanti saa seuraavana vieraakseen Walesin. Ensimmäinen keskinäinen kamppailu päättyi 1–2-vierasvoittoon Cardiffissa ja tällä kertaa pelataan Rotterdamissa. Puolaa vastaan tulleessa 2–2-tasapelissä isäntien maalia vartioi Mark Flekken, mutta tulevaan matsiin Jasper Cillessen on pelikuntoinen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Walesin Joe Allen loukkaantui edellisessä matsissa ja kova ottelutahti alkaa varmasti ottaa vieraiden leirissä jo koville. On kuitenkin huomioitava, että joukkueen materiaali ei missään tapauksessa ole yhtä syvä kuin muilla tämän lohkon joukkueista ja se on joutunut jo tähän saakka tekemään jonkin verran kompromisseja peluutuksen suhteen. Rob Pagen miehistölle edellismatsin tasapelipiste Belgiaa vastaan oli ensimmäinen, sillä se hävisi ensimmäiset ottelunsa paitsi Hollantia myös Puolaa vastaan.

Kotijoukkue on ollut selvästi vahvempi ja se on tällä hetkellä kiinni lohkovoitossa. Tämän kamppailun jälkeen myös Hollannin pelaajisto pääsee hetkeksi kesälomalle, joten kaiken voi jättää viheriölle. Avaa tili Sportazalle tästä ja betsaa Hollantia tasoituksella (-1,5). Saat myös maistuvan 100% talletusbonuksen!

10 euroa pelirahaa