Veikkausliiga su 30.07. klo 16:00

Honka - AC Oulu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oulu ryöstöretkellä Tapiolassa! Nappaa 30 euron ilmaisveto Ricardo Duarten suojattien avulla!

Honka saa vieraakseen AC Oulun sunnuntaina Tapiolaan. Mestaruusjuna meni jo Vesa Vasaran suojateilla ja Konferenssiliigastakaan ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa, joten loppukausi keskitytään jahtaamaan europaikkoja. AC Oulu johtaakin isäntiä kymmenellä pisteellä, joten pistetarve on Hongalle akuutti. Toisaalta myös Suomen Cupin kautta voi selviytyä ensi kaudeksi Eurooppaan.

*Tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet, miten voit saada jopa 30 egen ilmaisvedon!

Honkaa läpi kauden vaivanneisiin maalinteko-ongelmiin saatiin tällä viikolla mahdollisesti hieman helpotusta, kun juuri Oulua viime kaudella edustanut Michael López saapui Espooseen. Samalla Juan Alegríalle sanottiin kiitos ja näkemiin. Johannes Wurtzin ja Juhani Ojalan hankinnat tuovat myös kokemusta ja taitoa Hongan rosteriin, mutta toisaalta Ville Koski on nyt matkalla ulkomaille. Lasaretissa on yhä ainakin Jerry Voutilainen, mutta Kevin Jansen ja Henri Aaltokin voivat olla yhä poissa.

AC Oulu

@ACOulu
AC Oulu kohtaa sunnuntaina vahvistuneen FC Hongan Espoossa. Tänään otteluennakossa päävalmentaja Ricardo Duarte ja kapteeni Rasmus Karjalainen.

Katso ennakko:
youtu.be/KC8RVnSTWYE

#ACOulu
#Oulu
#Laivastonsiniset
#Veikkausliiga
#ParastaSeuraa
#OleMukana


AC Oulu on menettämässä Hongan tavoin yhden kultakimpaleistaan, kun Otso Liimattaa viedään vahvasti Portugalin liigan Famalicãoon. Siirtoa ei vielä ole vahvistettu, mutta Liimatan varaan ei kannata sunnuntain pelissä laskea. Cristian Valencia taitaa yhä puuttua alakerrasta, joten Oulukaan ei ole aivan parhaassa pelaajatilanteessa.

Kerroinkatsaus kertoo Hongan olevan ottelussa markkinan mielestä noin 50-pinnainen suosikki. Otetaan tähän kuitenkin kernaasti kantaa vastabetsin muodossa. Liimatta ja Valencia ovat tietysti isoja poissaoloja ja Honka on vahvistunut siirtomarkkinoilla, mutta tuskinpa Hongan uudet hankinnat vielä kesää tekevät ensimmäisessä pelissä. Oulu voi hyvin tässä ainakin tasuriin yltää.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “AC Oulu +0,5” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.