UHMAPELAAJAT ti 08.02. klo 12:00

Honka - Haka

Kertoimet nousseet liiaksi!

Hongan ja Hakan liigacup-ottelu piti pelata jo lauantaina, mutta ottelua siirrettiin muutamalla päivällä eteenpäin, koska Hakalla oli todettu jo aikaisemmin useampia koronatartuntoja. Tässä mentiin siis pelaajien terveys edellä. Ottelun ajankohta tiistaina puolen päivän aikaan on aika eksoottinen.

Aikaiset vetomarkkinat otteluun olivat melko Haka-myönteiset, sillä Hongalle sai 2.2 – 2.3 välillä olevia kertoimia. Maanantaina kotimainen toimija lätkäisi ottelusta kertoimet eetteriin, ja Hongan kotikerroin olikin vain puolentoista korvilla. Tästä seurasi melkoinen ralli myös kansainvälisillä vetomarkkinoilla – monet toimijat ovat päättäneet peesata Veikkoa kertoimissa ihan varmuuden vuoksi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Honka on uudistunut tälle kaudelle mielenkiintoisella tavalla. Uusia kasvoja ovat mm. Maksim Rudakov, Aldayr Hernández, Kevin Jansen, Florian Krebs sekä Aleksandar Katanic. Harjoitusottelussa Paidea vastaan joukkue jätti itsestään sekavahkon kuvan, ja on selvää, että treeniä tarvitaan lisää.

Hakan pelaajatilanteesta ei ole ihmeitä kuulunut – Veikkauksen kertoimien takana voi kuitenkin olla poissaolotietoja. Myös Hakassa on ollut jossain määrin vaihtuvuutta, mutta muutos näyttää hallitulta. Muun muassa Vigori Gbe, Stavros Starokostas ja Anthony Herbert vaikuttavat mukavilta hankinnoilta.

Katsojat eivät tähän otteluun pääse paikan päälle. Suhtaudutaan tähän matsiin nyt erityisen varovasti, mutta pikkunapsun voi Mr Greeniltä Hakalle ottaa tasoituksella. Saadaan keskipäivälle pientä futispuristusta olympialaisten ohella!

10 euroa pelirahaa