Veikkausliiga ti 09.05. klo 18:00

Honka - Haka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pienimaalisuudessa etua! Palataanko tiistaina Tapiolassa normaaliin päiväjärjestykseen?

Perjantaina Veikkausliigassa Lahden murjonut Honka saa vieraakseen tiistaina Hakan Tapiolan Urheilupuiston jo varsin hyväkuntoiselle nurmelle. Hakalle ottelu on kauden ensimmäinen nurmipeli. Haka pelasi niin ikään viimeksi perjantaina – kotona kaatui värikkäiden vaiheiden jälkeen KTP 4-2.

Jos perjantain komeaa esitystä ei oteta lukuun, on Hongalla ollut alkukaudesta melkoisia vaikeuksia korvata Rui Modeston ja Agon Sadikun jättämät aukot hyökkäyksessä. Runko on toki muuten erittäin laadukas, mutta hyökkäyspään roolituksissa tullaan takuulla näkemään kauden mittaan paljonkin muutoksia. Perjantain tulokseen kannattaa suhtautua senkin takia varauksella, että Lahti ei ollut moniakaan harjoituksia päässyt ottelun alla vetämään joukkueessa riehuneen koronan takia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

FC Honka Miehet

@FCHonkaMiehet
Hieno oli myös eilisen 2-0 osuma!

Florian Krebs toimi jälleen syöttäjänä ja Clésio viimeisteli varmasti Honka-uransa avausmaalin!

#MeOllaanHonka #Veikkausliiga


Haka ei vaikuta tällä kaudella joukkueelta, joka haastaisi toistamiseen europaikoista. Ongelma on käytännössä sama kuin espoolaisilla, sillä kärjessä viime kaudella mielettömät tehot paukuttanut Lee Erwin on käytännössä mahdoton korvata. Siirtomarkkinoilla Erwinin tilalle tullut Juan Lescano paukutti sentään KTP-ottelussa maalin perjantaina.

Tiistaina saatetaan nähdä Roman Eremenkon debyytti kotijoukkueen paidassa – Huuhkajien vanha maajoukkuepelaaja hankittiin pahasti loukkaantuneen Jerry Voutilaisen tilalle. Hakalta lienee sivussa yhä Mehdi Boukassi sekä laitapakkikaksikko Haymenn Bah-Traoré ja Vigori Gbe. Tiistaina betseihin lähtee napsu underille! Eiköhän Haka saa luukut pidettyä kiinni tässä ainakin Lahtea paremmin.