Veikkausliiga la 01.07. klo 14:00

Honka - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko HJK “Metroderbyn” kunkku? Lunasta 25€ ilmaisveto huippuehdoilla!

HJK joutui paluuottelussaan pelaamaan koko toisen puoliajan vajaalla, mikä ei jäänyt näkymättä lopputuloksessa Valkeakoskella. Onko Klubi saanut rivinsä koottua tiistain pettymyksestä, kun edessä on vierailu Tapiolaan? Pelaajatilanne on hyvä, kun Haka-vierailun antisankarin lisäksi ainoastaan yksi pelaaja pudonnee sivuun viikonlopulta.

*Vihjeen lopussa on ohjeet, joilla saat lunastaa 25€ ilmaisvedon markkinoiden parhailla ehdoilla.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Itseään etsiskellyt HJK pelasi Valkeakoskella erittäin hyvän ensimmäisen puoliajan, mutta sitten vaihdosta sisään tullut Joona Toivio otti punaisen kortin ja vaikeudet alkoivat. Loppunumeroihin 1–1 ei tietenkään voi helsinkiläisleiri olla tyytyväinen, mutta myös muut kärkijoukkueet konttasivat maajoukkuetauon jälkeen pahemman kerran. SJK kärsi kotonaan 1–4-turpasaunan AC Oulua vastaan ja KuPS koki kaikkien yllätykseksi kotitappion Maarianhaminan IFK:lle.

Pelaajatilanteen osalta Klubilla ei ole suurempaa hätää, koska Valtteri Morénin ja Oliver Petterssonin lisäksi ainoastaan pelikiellossa oleva Toivio on varmuudella sivussa. Toki on todennäköistä, että myös Haka-matsin alkumetreillä kolhua saanut ja kentän jättänyt Aapo Halme on jälleen sivussa. Joka tapauksessa kokonaiskuva Espoon vierailun alla on hyvä. Kotijoukkueella on pelaajiston suhteen vähintään yhtä hyvä tilanne – tietysti pitkäaikaisloukkaantunut Jerry Voutilainen on telakalla, mutta tärkeimmät palaset viimeaikaisesta vakiokokoonpanosta ovat jalkeilla.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Matsipäivän jälkeinen lihashuolto hoidettu.💪

Kiitos Suomen Urheiluhierojaopisto👏

#HJK #Veikkausliiga

Kauden edellinen kohtaaminen oli molemmille joukkueille Veikkausliiga-kauden avausottelu huhtikuun alussa, jolloin HJK oli kotikentällään ylivoimainen ja nappasi tylysti 2–0-voiton Hongan nenän edestä. Vaikka helsinkiläiset ovat esiintyneet kyseenalaisesti suhteessa odotuksiin, ei se poista samaa asiaa espoolaisten osalta. Joukkue on tällä hetkellä viidentenä sarjassa, seitsemässä kotikamppailussa plakkarissa on ainoastaan kymmenen pistettä ja tehtyjä maaleja Espoossa pelatuissa otteluissa keskimäärin alle yksi per ottelu.

Metroderbyksi kutsuttu ottelupari saattaa jälleen kääntyä niukasti Klubin suuntaan – vaikka pari alakerran kaveria on pudonnut sivuun, Toni Koskelalla riittää vaihtoehtoja. Toisaalta Honka-hyökkäys ei ole erityisen pelottava ja kiikareille jääminen on sen osalta täysin mahdollista. Pelivalinnaksi maistuu vierasvoitto herkullisella kertoimella.

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.