Veikkausliiga to 29.09. klo 18:00

Honka - HJK

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Hurja härkäviikko tiedossa! Onnistuuko HJK huipputärkeässä paikkallisväännössä?

HJK oli vahvasti edustettuna Huuhkajissa tällä maaottelutauolla, mutta pääasiassa joukkue on saanut hyvin lepoa ja pääsee Honkaa vastaan liikenteeseen tuoreella jalalla. Tuleva viikko on Klubille todella raskas, kun sillä on luvassa kahden Veikkausliigan matsin lisäksi vuorossa tärkeä kotikamppailu Ludogoretsia vastaan Eurooppa-liigassa. Edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta espoolaisten kanssa on vierähtänyt vasta reilut pari viikkoa.

Hongan edellinen kotiottelu oli niin ikään HJK:ta vastaan ja etenkin ottelun ensimmäinen puoliaika oli todella tasokasta futista. Suurin osa ottelun järkevistä maalintekotilanteista nähtiin avausjaksolla, mutta siitä huolimatta osumia saatiin Santeri Väänäsen kolmannella minuutilla tekemän 0–1-maalin jälkeen odotella aina kamppailun loppuhetkille saakka. Jerry Voutilainen tasoitti kamppailun reilut viisi minuuttia ennen loppua, mutta pisteille se ei riittänyt, kun Anthony Olusanya viimeisteli vieraille 1–2-voiton lisäajalla.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Etenkin edellisen kamppailun avausjaksolla Honka oli jopa hallitsevampi osapuoli HJK:n alkuhetkien rynnistyksen ja nopean johto-osuman jälkeen. Isossa kuvassa kamppailu oli todella tasainen, eikä maalipaikoilla varsinaisesti mässäilty. HJK:lle tuleva matsi on siinä mielessä iso, että KuPS on iskuetäisyydellä mestaruustaistelussa. Tällä hetkellä Klubilla on toki pullat hyvin uunissa, mutta yksi tappio tai jopa tasapeli voisi muuttaa tilannetta.

Huuhkajien mukana päättyneellä maaottelutauolla olivat HJK:ta edustavista pelaajista Miro Tehno, Arttu Hoskonen, Santeri Hostikka, Pyry Soiri ja Lucas Lingman. Kolme jälkimmäistä saivat peliminuutteja – toki Hostikan ja Soirin yhteenlaskettu peliaika oli noin 20 minuuttia, joten liian kuluttavia eivät maaottelut helsinkiläisittäin olleet. Lingman puolestaan tuli Romania-kamppailussa vaihdosta sisään ja väänsi Montenegroa vastaan avauspuoliajan.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Maajoukkuetauko on ohi – #HJK matkustaa jälleen Hongan vieraaksi.

Toni Koskela: ”Meillä on paljon kokemusta siitä, mitä syksyn pelien voittaminen vaatii.”

Lue ennakko 👉🏼 hjk.fi/artikkelit/mie…

#Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi

HJK:lla on tulossa kovia vääntöjä lähiaikoina ja se nähtäneen jälleen kerran peluutuksessa. Alakerrassa esimerkiksi Paulus Arajuuri ja Joona Toivio saattavat saada vastuuta – vaihtoehtoja on reilusti. Toki myös keskisektorille Atom sekä Perparim Hetemaj ovat mahdollisia, jos esimerkiksi Lingmanille halutaan lepovuoroa maaotteluiden jälkeen. Joka tapauksessa aivan optimaalisimmalla ykköskokoonpanollaan Klubia ei Tapiolan rakennustelinestadionilla nähdä.

Toni Koskelan miehistö on onnistunut viime aikoina ilahduttavasti kääntämään tasaisia otteluita voitokseen, mutta tasuri ei Honkaa vastaan ole kaukaa haettu. Hiljattainen kohtaaminen joukkueiden välillä oli todella tasainen ja siinä mässäiltiin hieman yllättäin jopa kolme täysosumaa. Vähämaalinen tasapeli ei ole ideana pöllöimmästä päästä, mutta nostetaan tällä kertaa hieman panostusta ja otetaan matalammalla riskillä alle 2,5 maalia tiketille. Pitää muistaa, että myös Hongalla on edelleen panosta, sillä se on kolmannella sijalla pääsemässä suoraan europeleihin, mutta Haka hengittää niskaan.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Maalit yhteensä – alle 2,5” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 3,32 (2 x 1,66).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 332€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 166€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!