Veikkausliiga su 13.08. klo 16:00

Honka - Inter

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hongan tie top kuuteen jatkuu tahmeana! Nappaako Jarkko Wissin luotsaama turkulaisvieras pisteitä Tapiolasta?

Tapiolassa päästään todistamaan sunnuntaina tuimaa taistelua Veikkausliigan yläloppusarjan paikoista, kun Turun Inter saapuu Hongan vieraaksi. Honka on kirjoitushetkellä seitsemäntenä ja pelin enemmän pelanneena kuin Inter, jolla on kaksi pistettä enemmän kuin Vesa Vasaran poppoolla.

*Tsekkaa tästä elokuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Kausi ei ole etenkään Espoossa sujunut tällä kaudella odotusten mukaisesti. Hyökkäyspäästä menetettiin viime kauden jälkeen tärkeitä miehiä ja Jerry Voutilaisen ikävä loukkaantuminen vaikeutti yhtälöä entisestään. Nyt keltamustien rosterissa alkaa kuitenkin olla jo sen verran kovaa pelimiestä, että top kuuteen on ihan vähintään pakko yltää.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Sunnuntaina jatketaan pisteiden metsästystä Espoossa🔥

⚽FC Honka - FC Inter
📅Su 13.8 Klo 16.00
🏟Tapiolan Urheilupuisto
📺Ruutu.fi

#fcinterturku #veikkausliiga


Jarkko Wissin luotsaamalla Interillä on nyt alla voitot KTP:sta ja IFK Mariehamnista, mutta tätä ennen seilattiin viisi peliä ilman täyttä pistepottia. Turkulaisryhmän ”ceiling” taitaa olla top nelosessa, mutta hieman vaikuttaa kuitenkin siltä, että europeleihin ei ole Wissin suojateilla lopulta asiaa.

Interiltä on sunnuntaina sivussa pelikieltoa kärsivä Iiro Järvinen. Hongalta Ville Koski, Voutilainen, Kevin Jansen ja ilmeisesti myös Henri Aalto kuntouttelevat itseään. Hongalle saa noin kakkosen kertoimia ja tähän sopii painaa vastabetsiä Interin puolesta. Lapulle lähtee tasoitus +0,5 eli tasurillakin lunastetaan.