UHMAPELAAJAT la 19.03. klo 14:00

Honka - Inter

Kauden ensimmäinen pytty jaossa!

Kauden ensimmäinen kannu jaetaan lauantaina Espoossa, kun FC Honka ja FC Inter pelaavat Liigacupin mestaruudesta. Mitenkään merkityksellinen tämä mestaruus ei esim. europaikkojen myötä ole, mutta kyllähän voittajat aina muistetaan. Molemmat joukkueet etenivät loppuotteluun pitkän kaavan mukaan rankkareitten kautta, sillä pelitilannemaaleja ei välierissä nähty – eikä Liigacupissa pelata jatkoaikoja.

Hongan pre-season on ollut sangen mallikas: Liigacupissa kaatui mm. HJK, ja harjoitusottelussa Espanjan leirillä Honka voitti kovan Helsingborgin. Liigacupin välierä SJK:ta vastaan oli tasainen, ja täksi kaudeksi Espooseen siirtynyt Maksim Rudakov hoiti maalilla tonttinsa moitteettomasti. Miehestä tulee vielä olemaan Hongalle paljon iloa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Inter meni loppuotteluun niin ikään pilkuilta. Hieman paremmalla onnella turkulaiset olisivat kyllä saaneet jo varsinaisella peliajalla maalin aikaiseksi, sillä joukkue oli kokonaisuutena katsoen paremmalla jalalla kuin Haka. Liigacupissa Interin kaikki kaikessa on ollut Benjamin Källman, joka on iskenyt tähän mennessä jo viisi maalia.

Inter on vetomarkkinoilla pikkusuosikki, mutta kotiedunkin vuoksi Honka on meidän pikkusuosikkimme. Laitetaan Hongalle siis pikkuveto silmään, ja päästään puristelemaan, miten kauden ensimmäisen kannun käy.

10 euroa pelirahaa