Veikkausliiga la 07.05. klo 17:00

Honka - Inter

Inter-tähti Petteri Forsell on pelikiellossa! Helpolla ei pisteitä kotikentällään debytoivaa Honkaa vastaan irtoa

Honka on aloittanut kautensa positiivisesti, kun sillä on viiden ottelun jälkeen kasassa jo kymmenen pistettä. Nyt joukkue pääsee ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotikentälleen Tapiolassa jouduttuaan pelaamaan ensimmäiset kotikamppailunsa evakossa monen muun joukkueen tavoin. Inter on ottelua enemmän pelanneena pisteellä espoolaisia perässä ja yksi sen alkukauden tärkeimmistä palasista on pelikiellossa.

Petteri Forsell puuttuu pelikiellon vuoksi Interin kokoonpanossa, koska tämä lensi kahdella keltaisella kortilla ulos edellisessä ottelussa HJK:ta vastaan. Forsell on kiistatta ollut kovassa taistelussa maalein 0–1 helsinkiläisille taipuneen Interin tukipilareita etenkin hyökkäyspäässä. Menetys ei voi olla näkymättä, sillä sen verran kovan profiilin poissaolosta on kyse.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Interin projekti uudella joukkueella ja valmennuksella on alussa ja ensimmäisissä otteluissa on nähty hieman kaksijakoisia otteita, mistä kertovat myös tulokset. Kolme voittoa ja yhtä monta tappiota kärsinyt ryhmä on selvä altavastaaja kertoimissa Hongan vieraana, mutta pelillisesti ottelusta voi muodostua tasainenkin. Nähtäväksi jää, jääkö Benjamin Källman nyt hyökkäyspäässä liian yksinäiseksi, kun Forsell puuttuu.

Honka on osoittanut kauden alkumetreillä, että se ei ole mikään pilipalijoukkue. Vesa Vasara on luotsannut ryhmää pitkään ja viime kauden mahalaskun jälkeen ryhmä halajaa takaisin kamppailemaan hyvistä sijoituksista. Interiä vastaan Honka pystynee kotonaan rytmittämään mukavasti pelin kulkua ja alakerran jatkaessa totutulla tasolla maalinteosta ei tule helppoa vieraille. Kysymys kuuluukin, pystyykö Honka löytämään tehonsa potentiaalista, mutta yhä uomiaan hakevaa Inter-alakertaa vastaan? Pelivalintana eniten kiinnostaa alle 2,5 maalia -kohde.

10 euroa pelirahaa