Korisliiga pe 02.12. klo 18:30

Honka - Korihait

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tsekkaa tää! Hongan uusi vahvistus ja Korihaiden pelaajatilanne vedon taustalla!

Perjantaina pelataan Korisliigassa jumbofinaali Honka – Korihait. Vaikka tämä ei nouse sarjan klassikkopeliksi, on ottelu molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä, ja vetomielessäkin matsi on todella mielenkiintoinen. Jos Korihaiden tappioputki jatkuu, se jää sarjataulukossa melko tukevasti pohjalle. Hongalla tilanne on siinä mielessä valoisampi, että alla on vierasvoitto Lahti Basketista.

Hongan nousun perustana oli Jahlil Trippin hankkiminen. Mies kykenee tekemään ratkaisuja korin alla, ja Lahtea vastaan mies oli kentän kunkku 33 pisteellään. Matsissa onnistumiset poikivat itseluottamuksen kasvaessa lisää onnistumisia, ja Honka tulee tällaisenaan tuottamaan vielä keskikastin jengeillekin vaikeuksia. Joskus homma voi olla Korisliigassa kiinni yhdestä onnistuneesta kiinnityksestä, ja on mielenkiintoista nähdä, kantaako Hongan ratkaisu hedelmää koko kauden mittakaavassa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Tapiolan Honka

@TapiolanHonka
Perjantaina kotihallin parketille tappioputkesta vapautunut Honka! 🙌🏽💚

Rapparia valmentaja- ja pelaajakommentein: tapiolanhonka.fi/pimea-marrasku…

📸 Ville Vuorinen

#Korisliiga

Korihait kärsi viikonloppuna todella pahan takaiskun, kun Bojan Sarcevic loukkaantui. Välitömästi loukin jälkeen ei mies pystynyt kunnolla varaamaan jalalleen, mutta viikolla on nähtävästi tullut lääkäriltä hyviä uutisia, kun Sarcevic on merkattu kokoonpanoon GTD 25% statuksella – pelaaminen on siis mahdollista. Jos Sarcevic joutuu huilaamaan, ei Trey Niemellä riitä kädet vastaavan syöttökarusellin ylläpitämiseen. Tämä olisi vieraille todella paha suonenisku.

Näiden seikkojen perusteella Honka kelpaa händärillä kuitille. Vähintään viiden pisteen voitolla on lunastus tosiasia, eikä tämä niin kaukaa haettu skenaario ole – muistetaan kuitenkin, ettei Sarcevicin poissaolo ole vielä varmaa. Maltti on siis tässä tilanteessa valttia.