Veikkausliiga la 18.06. klo 15:00

Honka - KuPS

KuPS marssittaa Espooseen kovan miehistön, mutta miten on pelituntuman laita?

Veikkausliiga palaa sunnuntaina tauolta kuudella kamppailulla. Honka on ollut alkukaudella melko vahva, mutta samaa ja vähän enemmänkin voi sanoa vierailijasta. Jaettu kärkijoukkue KuPS ei ole onnistunut nappiin, mutta silti se on tasapisteissä HJK:n kanssa Veikkausliigan keulilla. Pitkän maaottelutauon aikana vieraiden loukkaantumistilanne on parantunut siinä mielessä, että mitään kysymysmerkkejä ei pitäisi olla – lähes paras kokoonpano on jalkeilla Tapiolassa.

Honka pelasi viime perjantaina 1–1-numeroin päättyneen harjoitusmatsin FCI Levadiaa vastaan viime viikolla ja on siltä osin pitänyt yllä pelituntumaansa muutenkin kuin harjoittelemalla. Kuopiolaisilla on ollut tauolla niin ikään pari matsia, joista viimeisin oli kuluvan viikon maanantaina Suomen Cupin merkeissä. Simo Valakarin miehistö eteni jatkoon 0–1-voitolla Mikkelin Pallon vieraana.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

KuPSilla oli ennen taukoa jonkin verran poissaolohuolia, jotka tosin olivat jo hieman parempaan päin. Huili on kuitenkin tehnyt myös siltä osin hyvää – ainoastaan Joona Veteli sekä Nika Sitchinava ovat varmuudella sivussa joukkueen riveistä. Vaikka alkukausi ei ole kuopiolaisittain mennyt pelillisesti täysin toivotulla tavalla, majailee joukkue sarjan kärjessä yhdessä HJK:n kanssa. Tuloksellisesti joukkue on siis suorittanut riittävällä tasolla.

Honka on ollut yksi alkukauden onnistujista, vaikka sitä ei missään nimessä voi sanoa yllätykseksi. Vesa Vasara luotsaa joukkuettaan tutuilla teeseillä, jotka tosin ovat myös kuopiolaisille melko tuttuja tässä vaiheessa. Ottelusta ei ole tulossa missään tapauksessa yksipuolista näytöstä, vaan voittajan ennakointi on melkoisen hankalaa. Vedonlyöntimarkkina povailee maaliodottaman kautta hieman vähämaalisempaa matsia, mutta tässä vaiheessa on syytä muistaa, että edessä on paluu pitkältä tauolta.

Virheitä nähtäneen harjoitusmatseista ja valmistautumisesta huolimatta hieman keskimääräistä enemmän. Molemmilla joukkueilla on varmasti intoa tauon jälkeen – ehkä vähän liikaakin. Ei olisi yllätys, vaikka Espoossa mätettäisiin enemmänkin maaleja. Rakennustelinestadionin nurmen kunto on myös pieni kysymysmerkki. Melko pitkään meni ennen kuin Honka pääsi ylipäätään kotikentällään pelaamaan tällä kaudella. Betsivalinnaksi paluumatsiin haetaan maltillisella panostuksella, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Avaa tästä tili Sportazalle, nauti 100% ensitalletusbonuksesta sekä muista eduista ja iske Veikkausliiga-betsit sisään!

10 euroa pelirahaa