Kansallinen Liiga la 16.04. klo 16:00

Honka - PK-35 Vantaa

Kertoimet vinksallaan!

Naisten Kansallista Liigaa on pelattu jo kaksi kierrosta, ja ennakkosuosikit KuPS ja HJK ovat aloittaneet vahvasti. Åland United on puolestaan vielä pisteittä, kun avausotteluissa ovat olleet vahvimmat joukkueet vastassa. Myös Honka on edelleen nollilla, vaikkeivat paperilla ensimmäiset ottelut pahimpia mahdollisia olleetkaan. PK-35 Vantaalla on puolestaan alla kaksi voittoa.

Honka ei ole aivan parhaiden päiviensä tasolla – joukkue voitti mestaruuden vuonna 2017 ja hopeaa pari vuotta myöhemmin. Tälle kaudelle espoolaisia ennusteltiin sarjan puolivälin paikkeille, mutta nyt pitäisi sitten jo tulostakin tulla. Kauden avauspeli meni vihkoon, mutta ei joukkueen silti olisi pitänyt hävitä pelitapahtumiin nähden niin selvästi. Ilvestä vastaan oli paikkoja tulla tasapeliin, mutta liigakauden osalta Hongan kuparinen on vielä rikkomatta.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

PK-35:n voitoista on nostettava esiin se, että ne tulivat nousijajoukkueista, joille liigavauhti voi olla vielä melko kovaa. Kumpikaan voitto ei ollut numerollisesti kovinkaan selkeä, vaikka pelitapahtumien valossa vantaalaiset olivat komeasti niskan päällä. PK-35:n prässi ja pallonhallintapeli tuntuu toimivan heti kauden alusta hyvin.

Vieraat ovat lähtökohtaisesti hieman vahvempi joukkue, ja ovat siis onnistuneet jo raapimaan pisteitä. Sarjataulukkoa on tutkittu kyllä liiankin orjallisesti kertoimia annettaessa, sillä ei Honka ihan näin selkeä altavastaaja ole. Siispä otetaan Honkaa lapulle – vähemmän uhmakkaat ottavat tasoitusvetoa, mutta tipsissä on uhmakkaasti suora voitto. Pinnacle on kertoimien kanssa omissa sfääreissään.

10 euroa pelirahaa