MLB la 16.10. klo 03:07

Houston Astros - Boston Red Sox

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liigojen finaalit alkavat! ALSC:ssä kohtaa kaksi tulivoimaista porukkaa

Major League Baseballin pudotuspelit ovat edenneet toiseksi viimeiseen vaiheeseen, jossa sekä American leaguen sekä National leaguen voittajat ratkaistaan. Liigojen voittajat kohtaavat toisensa koko sarjan ratkaisevassa World seriesissä. American leaguen voitosta kamppailevat kaksi perinteikästä joukkuetta – Houston Astros sekä Boston Red Sox. National leaguen finaaliin tiensä hoitivat hallitseva mestari Los Angeles Dodgers ja loukkaantimisista kärsivä Atlanta Braves.

American leaguen tämän hetkinen yllättäjä on ollut ehdottomasti Red Sox, joka on kuin ihmeen kaupalla onnistunut kaatamaan New York Yankeesin sekä Tampa Bay Rayssin, jotka molemmat oli ennakoitu American leaguen voittajasuosikeiksi. Red Sox on pitänyt kiinni omasta pelistään. jossa se on nojannut hurjan hyvään lyöntipeliin. Ensimmäisen pelin ALDS:ssä se hävisi Rayssille 5-0, mutta sen jälkeen tuli kolme vakuuttavaa voittoa joissa jokaisessa jengi löi vähintään kuusi juoksua.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tämän sarjan kotiedun omaava joukkue Astros taas kaatoi White Soxin täälläkin ennakoidusti myös loistavaan lyöntipeliin nojaten Red Soxin tapaan voitoin 3-1. Tässäkään sarjassa voittava joukkue ei jäänyt kertaakaan alle kuuden juoksu, joka kertoo loistavasta sisäpelistä. Toki ei voida ottaa pois mitään Houstonin syöttöpeliltä, jossa etenkin Lance McCullers jr. loisti.

ALCS:sin ensimmäisessä pelissä Astrosin aloittavana syöttäjänä toimii Framber Valdez, joka syötti White Soxia vastaan 4.1 vuoroparia, joissa ansaittuja juoksuja syntyi ikävästi neljä. Startti ei ollut onnistunut, mutta ei anneta yksittäiselle pelille liikaa painoarvoa. Red Soxin startteri Chris Sale sen sijaan kävi syöttämässä Rayssia vastaan yhden vuoroparin, jossa ansaittuja juoksuja kertyi jopa viisi.

Molemmilla ensi yön starttereilla on allaan epäonnistuminen. Sarjassa pelataan luonnollisestikkin suurin panoksin paikasta World Seriesissä. Sale on kokenut konkari, mutta Valdezilla kokemusta tämän tason peleistä ei ole vielä runsaasti. Tähän kun lisätään päälle vielä kummankin joukkueen erinomainen juoksupeli, voidaan rohkeasti katsoa tämän pelin over-linjoja, joista tämän päivän pelikohde löytyykin.