Liiga pe 11.03. klo 18:30

HPK - Ässät

Ässät ei tule päästämään maalivahtipulasta kärsivää HPK:ta helpolla!

Perjantaina HPK:lle pitäisi olla niin sanotusti helpot pisteet tarjolla, kun se saa vieraaksi Ässät. Vai irtoaako voitto sittenkään helpolla? Ässät on jatkanut syvissä vesissä uiskentelua, mutta ei myöskään HPK varsinaisesti lennossa ole ollut viime otteluissa. Tasoero on suuri eikä sitä käy kiistäminen, mutta onnistuuko paineettomasti pelaava Ässät yllättämään? Ässien ykköstavoite on saada maalihanoja auki ja HPK:n vaikea maalivahtitilanne tarjoaa siihen saumat.

HPK on tällä hetkellä viidentenä, mutta suunta on tällä hetkellä väärä, sillä edellisistä viidestä matsista on irronnut vain yksi voitto. Alkuviikon kaksi reissua HIFK:n ja KooKoon vieraaksi piti sisällään vain yhden tehdyn maalin ja peräti kahdeksan päästettyä. Ässien tulivoima ei toki yllä lähellekään esimerkiksi HIFK:ta, mutta HPK ei tule helpolla pääsemään. Maalivahtiosastolta Daniel Lebedeff on ollut tovin sivussa ja Eetu Laurikainen jätti pelin kesken KooKoota vastaan. On siis hyvin mahdollista, että tolppien välissä nähdään kokematon Niko Heikkilä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Ässien onneksi kausi on pian ohi, mutta vielä pitäisi jokunen matsi sinnitellä. Jumbosija on näillä näkymin tulossa ja nyt alla on viisi tappiota, joista neljä viimeisintä varsinaisella peliajalla. Paikkoja olisi ollut hieman enemmän, mutta lopulta Ässät onnistui maalinteossa vain neljästi edellisten neljän matsin aikana. HPK:n puolustus kun tiedetään, on selvää ettei tälläkään kerralla maalipaikkoja tule liukuhihnalta. Ässät saattaa kuitenkin tyytyä hyvinkin suoraviivaiseen pelaamiseen, eli kiekko kohti maalia ja perään.

Kuten kertoimista näkee, on HPK:n voitto odotuksissa. Uhmapelaajat hyppää kuitenkin vieraiden kyytiin! Ottelu on Ässille viikon ensimmäinen siinä missä HPK luistelee askiin jo kolmatta kertaa – tuoreilla jaloilla Ässät voi siis saada pitkiäkin paineistusjaksoja HPK:n alueelle. Ässät ei varmastikaan monen korvaan kuulosta herkulliselta peli-idealta, mutta vieraiden yli 1,5 maalille tarjottuihin kertoimiin on iskettävä kiinni.

10 euroa pelirahaa