to 04.01. klo 18:30

HPK - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kokkaileeko Kerho taas voiton? Vuoden ensimmäisessä se yllätti Ilveksen vieraissa!

Erinomaisessa vireessä oleva HPK on kaapinut kuudessa viimeisimmässä ottelussaan peräti viisi voittoa. Vuoden alkajaisiksi joukkue kävi keskiviikkona ryöstöretkellä Nokia Arenalla ja kaatoi Ilveksen 2–3-numeroin varsinaisella peliajalla. Ässille torstaina pelattava Hämeenlinnan ottelu on vasta vuoden ensimmäinen, mistä se saa pienen edun.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa kierrätysvapaa ilmaisveto jopa 50€ asti.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

HPK:n pelaaminen sekä tulokset ovat parantuneet roimasti ja joukkue on täysin mukana taistelussa pudotuspelipaikoista. Kovimmista kilpakumppaneistaan joukkue on antanut hiljattain kyytiä sekä Jukureille, Sportille että JYPille ja todelliset bonus-pisteet Maso Lehtosen ryhmä haki vuoden avausottelussaan Tampereella. Kerhon ylivoimapelaaminen on ollut vahvaa ja se on jo sarjan kuudenneksi parasta (23,21%) – muutenkin hyökkäyspäässä kulkee mukavasti.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut keskiviikon #Ilves#HPK-ottelusta tilanteen ajassa 42.55, jossa HPK:n Rony Ahonen taklaa Ilveksen Eetu Päkkilää. Ottelussa tilanteesta tuomittiin Ahoselle videotarkistuksen jälkeen 5+PR.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn

Ässät on erikoistilanteissa HPK:ta huonompi joukkue ja sen vahvuudet ovat perinteisissä Suomi-kiekon osasissa, kuten keskialueen puolustamisessa, kaksinkamppailuissa ja maalivahtipelaamisessa. Niklas Rubin pelaa jälleen erittäin vahvaa kautta, eikä maalinteko Ässiä vastaan ole helppoa. Jere Härkälän miehistön alakerran takana maalivahdilla on myös mainio mahdollisuus onnistua illasta ja ottelusta toiseen.

Tasainen vääntö on tiedossa Hämeenlinnassa ja voittajaa on melko vaikeaa arvuutella. Betsien kannalta vähämaalisuus maistuu peli-ideana ja kerrointakin on vielä tarjolla, joten alle 4,5 maalia -kohde isketään lapulle. Pitää muistaa, että Ässät on yhä ilman Nuorissa Leijonissa viilettävää ykköstykkiään Lenni Hämeenahoa ja lisäksi Valtteri Karnaranta, Juuso Ikonen sekä Jan-Mikael Järvinen ovat olleet sivussa. Isäntien merkittävin poissaolija on jo pitkään telakalla ollut puolustaja Petteri Nikkilä, mutta Rony Ahonen saattaa niin ikään olla sivussa törttöiltyään itsensä suihkuun Tampereella.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Yhteensä – alle 4,5 maalia kertoimella 1,81.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.