Liiga pe 22.09. klo 18:30

HPK - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HPK:n ahdinko kasvaa – edes uudet hankinnat ei riitä pysäyttämään HIFK:ta!

Hämeenlinnassa kiekko putoaa perjantaina jäähän kello 18.30, kun kotijoukkue HPK yrittää kääntää vaisun alun HIFK:n saapuessa vieraaksi. Suosikista ei ole pienintäkään epäselvyyttä ja rumatkin lukemat voi olla luvassa mikäli kotijoukkue ei pääse hyvällä jalalla liikenteeseen. HIFK on jokaisella osa-alueella vertailussa vahvempi ja ilman suurempia ihmeitä pisteet lähtee illan päätteeksi vieraiden matkaan.

*Lue tipsi loppuun ja poimi ilmaisvedot taskuun!

HPK aloitti kauden ryöstöretkellä Lukkoa vastaan, mutta sen jälkeen kyyti on ollut kylmää, kun kolmesta ottelusta pistesaldo on pyöreä nolla maalieron ollessa 5-15. HPK:n kohdalla oikeastaan ainoa selvä onnistuja on ollut Michael Jolyn jättämää aukkoa paikkaamaan saapunut Danick Martel, joka on iskenyt neljä maalia. HPK kaipaisi hänelle tulitukea ja nopeasti, sillä toistaiseksi hyökkäyspää ei ole kovinkaan suuria lupauksia herättänyt. Alakerran ongelmiin HPK hakee apua uusien hankintojen Juuso Pullin ja Elias Ulanderin voimin.

Tervetuloa Juuso Pulli & Elias Ulander! 🙌

HPK on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ja vahvistanut joukkueen puolustusta. Lue uutisesta lisää 👇

📰 hpk.fi/hpk-vahvistaa-…

#HPK #Liiga #Hämpton

HIFK:n kohdalla suunta on ollut jo lyhyellä otannalla ylöspäin. Avausmatsissa Tapparaa vastaan oli paljon hyvää, vaikkakin lopulta tappio tuli aivan loppuhetkillä. Lukkoa vastaan puolestaan sinnikkyys riitti kahteen pisteeseen ja KooKoota vastaan paremmuudesta ei lopulta ollut epäselvyyttä ja maalilla Roope Taponen kirjautti kauden ensimmäisen nollapelin. HIFK:n osalta matsit jatkuu vasta ensi viikolla, joten todennäköisesti Taponen saa jatkaa edelleen maalilla.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Petteri Lindbohm painaa kauden toisensa riman kautta sisään. 💥

📽️: @CMoreSportFi #HIFK #Liiga

Vieraiden kelkassa lähdetään kohti viikonloppua ja lapulle isketään HIFK:n voittoa -1,5 tasoituksella. HPK:n suoritteissa ei toistaiseksi ole ollut suuremmin kehuttavaa ja se ei myöskään ole päässyt aivan parhaalla rosterilla operoimaa – esimerkiksi Eetu Tuulolalle olisi käyttöä hyökkäyspäässä. HIFK:lla loukkaantumistilanne on kiitettävä, vaikka toki Leo Komarov löytyy pitkäaikaispotilaiden listalta.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – HIFK -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.