Liiga ke 08.02. klo 18:30

HPK - HIFK

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko HPK:sta pysäyttämään huippuvireistä HIFK:ta? Ratkaisua haetaan pitkän kaavan kautta!

Keskiviikkona Liigan kuumimpiin kuuluva HIFK matkaa niin ikään vahvassa vireessä olevan HPK:n vieraaksi. Joukkueet kohtasi edellisen kerran tammikuun lopulla ja silloin HIFK oli kotona vahvempi lukemin 4-1. Nyt pelipaikkakunta vaihtuu ja myös tasaisemmat lukemat on odotuksissa. Tuleva EHT-turnaus osuu hieman molempiin joukkueisiin, sillä isäntien leiristä kutsun sai puolustaja Arttu Pelli ja HIFK:lta mukaan matkaa hyökkääjä Juha Jääskä.

HPK löytyy sarjasta sijalta 10. ja paikka jatkopeleihin ei ole missään nimessä varma, mutta viimeaikaiset otteet lupaa hyvää loppukautta ajatellen. Viimeisimmän kerran HPK on jäänyt täysin pisteittä juurikin HIFK:ta vastaan 20.1. pelatussa ottelussa, mutta sen jälkeen kuudesta ottelusta on kertynyt 13 pistettä. Pistepörssiä johtava Michael Joly on pitkälti vastuussa tuloksen teosta yhdessä Steve Mosesin kanssa, mutta ennen kaikkea vahva alakerta maalivahti Daniel Lebedeffin johdolla tekee HPK:sta haastavan vastuksen.

TALLETA 25‚ā¨ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! ūüĒ•ūüĒ•

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen ‚Äď talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA T√ĄST√Ą

Liiga

@smliiga
ūüö® Se sinne pujahti! Michael Joly ja maali numero 2ÔłŹ‚É£0ÔłŹ‚É£ t√§lle kaudelle. ūüĒ•

ūüďļ: @CMoreSportFi | #Liiga @Pallokerho

HIFK:n nousu alkukauden vaikeuksien jälkeen on ollut hurja. Tällä hetkellä joukkue taistelee tosissaan paikasta kuuden parhaan joukkoon ja illasta toiseen se on vähintään kamppailemassa pisteistä. Kahdessa edellisessä ottelussa on kaatunut kärkijoukkueet Tappara sekä Lukko yhteismaalein 7-1 ja mykistävää on se, että Liigassa HIFK on edellisen kerran jäänyt täysin pisteittä joulukuun alkupuolella juurikin Lukkoa vastaan.

HIFK on laajalla rintamalla saanut pelin rullaamaan, mutta ehdottomasti yksi tärkeimmistä asioista on ollut maalivahtiosaston pääseminen loistavaan vireeseen. Viimeisten 10 ottelun aika HIFK on päästänyt vain 15 maalia, mistä osittain on kiittäminen myös joukkueen puolustusta, mutta ennen kaikkea maalivahti Roope Taposta.

HIFK on joukkueista vahvempi, mutta HPK:n kotietu kääntää ottelun todella tasaiseksi ja nimenomaan tasapeli on se, mikä kiinnostaa kupongille. Kertoimeksi saadaan 4,00, joka ehdottomasti kelpaa pienellä panoksella testiin. Molemmat joukkueet on pelannut varsin runsaasti tasapelejä kuluneella kaudella ja tässäkin taistossa todella vähämaaliset lähtökohdat nostaa tasapelin todennäköisyyden normaalia korkeammalle.