Liiga ke 02.02. klo 18:00

HPK - Ilves

Vastakkain kaksi Liigan tulivoimaisimmista joukkueista – nyt on vedonlyöjän mahdollisuus!

Liigassa nähdään tänään mielenkiintoinen taistelu HPK:n ja Ilveksen välillä. Ilves on sarjataulukon ykköspaikalla, ja HPK on myös yksi vuoden 2022 kuumimmista joukkueista. Uskomme, että tänäänkin kummankin joukkueen hyökkäys on rautaa, ja pelivalintamme on, että matsissa syntyy yli 5,5 maalia. Veto osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1 tai 4-3 loppulukemiin.

Ilves on voittanut kymmenestä viime ottelustaan kahdeksan. Ainoat tappiotkin ovat tulleet jatkoajalla tai rankkareilla. Kymmenen matsin aikasäteellä Ilves on tehnyt eniten maaleja koko Liigassa, 43. Tupsukorvat ovat siis mättäneet 4,3 maalia ottelua kohden. Ylivoimakin Ilveksellä on toiminut erinomaisesti (24,14%), mutta alivoimapelissä (82,14%) on ollut parantamisen varaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kovia maalimääriä on latonut HPK:kin. Kymmenessä viime ottelussa kerho on tehnyt 31 maalia, mikä on viidenneksi eniten koko Liigassa. Heidänkin ylivoimansa (24%) on ollut erinomaista, mutta alivoimalla oma maaliverkko on pöllynnyt (79,17%).

Tänään Liigassa vastakkain on kaksi ehdottomasti kuumimpaan ja tulivoimaisempaan eliittiin kuuluvaa joukkuetta. Pidämme isompaa maalimäärää todella todennäköisenä, mutta kertoimissa on tarjolla yli kakkosen herkkupala. Kuusi tehtyä maalia näille jengeille ei ole homma eikä mikään, joten ei kun vetoa sisään!

10 euroa pelirahaa