Liiga pe 21.01. klo 17:00

HPK - Jukurit

Onko maalihanat taas tukossa, kun Jukurit ja HPK isketään vastakkain?

Perjantaina Jukurit pääsee hakemaan revanssia, kun HPK asettuu vastaan toista kertaa varsin lyhyen ajan sisällä. Molemmilla joukkueilla on vahva vire päällä ja äärimmäisen tasaväkistä kamppailua voidaan odottaa. Jukurit nousee lopulta varsin selväksi ennakkosuosikiksi, mutta tuottaako HPK:n alakerta jälleen harmaita hiuksia?

Jukurien hurja nousu vaikean alkukauden jälkeen sen kuin vaan jatkaa kulkuaan. Joukkue on viimeisten 20 ottelun otannalla jäänyt vain kahdesti täysin ilman pisteitä, joista toinen oli nimenomaan viime viikon kohtaaminen HPK:n vieraana. Kyseisessä ottelussa Jukurit oli hallitsevampi osapuoli ja maaliodottamien osalta pisteille pääsy ei olisi ollut vääryys, mutta Eetu Laurikaisen ohittamiseen ei löytynyt avaimia. Heti perään Jukurit irrotteli Ässiä ja Sportia vastaan iskien kahteen matsiin kahdeksan kaappia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

HPK:sta voidaan pitkälti laulaa samat laulut kuin isännistä, vaikkakin viime aikoina mukaan mahtuu jos jonkinlaista esitystä. Voitot ja tappiot on tullut vuoron perään eikä selvää ja tasaista rytmiä ole saatu päälle. Dominoivia esityksiä on harvakseltaan ja pisteitä tarttuu pitkälti puolustusvoittojen myötä, mutta edellisessä matsissa HPK takoi JYPin vieraana rumat 6-0-lukemat taululle. Lisäksi ensimmäistä kertaa tämän vuoden puolella myös maaliodottamat kääntyi hämeenlinnalaisten eduksi.

Ottelun kuva tuskin suuresti muuttuu edellisestä kohtaamisesta, eli Jukurit on hallitsevampi osapuoli ja HPK jatkaa oman pelitavan toteuttamista ja luottaa vahvan alakerran riittävän voittoon. Vaikka Jukureilla ottelut pitää keskimäärin sisällään enemmän maalipaikkoja, kääntää HPK:n mukana olo ottelun kuin ottelun vähämaalisempaan suuntaan. Lapulle isketään underia 5,0 maalin linjalla, eli tasan viidellä osumalla saadaan panos takaisin.

10 euroa pelirahaa