Liiga ti 27.09. klo 18:30

HPK - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt on tarjolla huikea kerroin isolle maalimäärälle!

Tiistaina Liigassa nähdään mielenkiintoinen ja tasainen kamppailu HPK:n ja Jukurien välillä. HPK on startannut kautensa todella vahvasti, kun taas Jukurien peli on löytänyt oikeille uomilleen vasta alkuvaikeuksien jälkeen. Kummassakin joukkueessa riittää tulikuumia pelaajia, joten pelivalintamme kohdistuu erikoisen kerroin asetelman vuoksi maalimäärään.

HPK:n peleissä on tehty tällä kaudella kohtalaisesti maaleja. Yleisin maalimäärä on ollut viisi maalia peliin. Tasaista maalintekovoimaa joukkueeseen ovat tuoneet Michael Joly ja Steve Moses. Joly on kuuden pelatun ottelun jälkeen Ligan pistepörssin kolmospaikalla tehoilla 3+4=7. Moses puolestaan on maalipörssin jaetulla nelossijalal kolmella maalillaan.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Jukurien puolustus- ja maalivahtipeli ovat ailahdelleet paljon alkukauden aikana. Joukkueen hyökkäyspeli on taas toiminut tasaisen varmasti. Tapparaa vastaankin Jukurit voitti laukaukset ja maalipaikat, mutta viimeistely ei toiminut. Omissa puolustaminen ei taas ollut niin laadukasta, joten Tappara vei pelin numeroin 4-1. Odotusarvot ovat siis hyvät sen suhteen, että tällä kertaa Jukurit päästäisi ja tekisi runsaasti maaleja.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Tämä Otto Mäkisen viimeistely jäi meidän ainoaksi osumaksi Tampereella, mutta kelpaahan tätä katsella!

📺 @CMoreSportFi

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga

Odotamme ottelun maalimäärän olevan juuri viiden pinnassa. Annamme 60-40 todennäköisyydet sille, että matsissa mennään yli viiden. Kertoimissa kuitenkin pidetään todella todennäköisenä vähämaalista hinkkaamista, mitä emme ymmärrä. Tästä syystä pelivalintamme on, että ottelussa tehdään yli 5,5 maalia. Tsekkaa vielä alta, miten saat kohteeseen yli vitosen kertoimen. Kyllä, luit oikein.

Ota vedolle tuplakerroin näin:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili.
2. Talleta 10 – 100€ ja saat sen heti tuplana tilillesi.
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle yli 5,5 maalimäärä kertoimella 2,70.
4. Kun veto osuu, lunastat käytännössä tuplakertoimella 5,40 🤘