ke 01.11. klo 18:30

HPK - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kotiyleisön edessä sauma revanssiin! Onko Kärpät taas ongelmissa, kun vastustaja lyö keskustan säppiin?

Kärpät ja HPK kohtaavat jo kolmatta kertaa peräkkäin Liigassa. Maaliero kirjattiin oululaisille perjantain ja lauantain kohtaamisista peräti lukemin 10–2, mutta se ei kerro koko totuutta. Kerho pääsee nyt kotiyleisönsä eteen Hämeenlinnassa ja se paransi jo lauantaille huomattavasti puolustuspelaamistaan perjantaihin verrattuna.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kun Kärpät voitti perjantaina Raksilassa maalein 8–1, heittivät loppunumerot rumasti häränpyllyä suhteessa ottelun kulkuun. Lauri Marjamäen suojatit viimeistelivät toki tehokkaasti eli lähes kaikista vaarallisista maalipaikoistaan ja aika paljon muualtakin. Hyvin alakerran keskustaa puolustavat vastustajat ovat kuitenkin tuottaneet Kärpille suurta päänvaivaa ja parhaimmillaan myös HPK siihen pystyy, kuten nähtiin lauantain keskinäisessä.

Ylivoimaisesti Kärppien paras kentällinen on ollut joukkueen nelonen, jossa sentteri Arttu Hyry voittaa kirkkaasti yli puolet aloituksista. Laidoilla Marko Anttila sekä Aleksi Antti-Roiko soveltuvat erinomaisesti jatkuvaan karvauspelaamiseen, jota kolmikko harjoittaa kiekottomana. Toisaalta kiekollista taitoa on tarpeeksi, jotta hyökkäysalueen lukuisista kiekonriistoista voi myös syntyä jotain. Jos HPK kykenee pelaamaan Marjamäen luottovitjan pois, on se jo silloin askeleen jos toisenkin lähempänä onnea. On kiinnostavaa nähdä, mitä koostumusta Maso Lehtonen Hyryn kentällistä vastaan peluuttaa.

HPK laittaa varmasti ensin luukut kiinni omassa päässä ja keskittyy sitä kautta horjuttamaan Kärppiä. Vain viikko sitten oululaiset olivat täysin telineissä, kun TPS teki kotikaukalossaan saman tempun. Keskiviikolle peli-ideaa ja visiota riittää, joten on syytä ottaa Bet Builder käyttöön. Kun kohteiksi valitaan ”HPK tai tasapeli” sekä ”Yhteensä sis. Jatkoaika & rankkarit – alle 5,5”, saadaan todella mehevä yhteiskerroin.

Nappaa 25€ ilmaisveto Liigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Liigan avausviikon matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.