Liiga la 20.01. klo 17:00

HPK - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Neljä kohtaamista maalein 16–3! Onko valmennustaan vahvistanut Kärpät yhä kryptoniittia HPK:lle?

Joukkueet kohtaavat uudelleen heti lauantaina. Perjantain kamppailu kääntyi numeroiden valossa niukasti Kärpille, mutta erityisesti ottelun alkumetreillä HPK oli pahasti helisemässä. Kerhon avauspelaaminen paineen alla oli niin surkeaa, että oululaisryhmä olisi voinut latoa avauskymppiin useammankin osuman. Lauantaille vierailla on heittää askiin useampi tuore jalkapari tarvittaessa ja isännillä samankaltaista rotaatiomahdollisuutta ei ole.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

HPK paransi perjantaina loppua kohden, mutta ottelun alussa se ei ollut lainkaan valmis. Jos Maso Lehtonen ei valmennusryhmineen ole keksinyt lääkettä siihen, miten joukkue pääsee oululaisten varsin mallikkaasti perjantaina rullailleen raivokkaan karvauspelaamisen alta pois, noutaja tulee. Kärppien kärkikentällinen on erinomaisessa vireessä ja tehoja tulee ottelusta toiseen. Lisäksi läpi kauden erinomaisesti pelannut – Arttu Hyryn johtama – ”nelosvitja” on aina vaarallinen hyökkäyspäässä.

Liiga

@smliiga
Perjantai 😎🎸

📸 Teemu Hannula | #Liiga #Kärpät

Aiemmin kuluvalla viikolla Kärpät tiedotti väliaikaisen päävalmentajan Ville Mäntymaan kahden vuoden sopimuksesta. Lisäksi valmennusryhmään liittyi apuvalmentajana ensimmäistä kertaa Hämeenlinnassa penkin takana nähty Mikko Manner, joka toi mukanaan ainakin roppakaupalla lisää vuorovaikutusta pelaajiston ja valmennuksen välille.

Kauden kaikissa neljässä aiemmassa kohtaamisessa HPK on pystynyt tekemään Kärppiä vastaan vain neljä maalia ja voitot ovat 4–0 oululaisille. Yhteismaalit osoittavat lukemaa 16–3. Kaikesta huolimatta vierasvoitolle tuutataan melkoisia kertoimia. Onko Kärpät kryptoniittia Kerholle myös lauantaina? Pelivalinnaksi tintataan vierasvoitto (1X2).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Kärpät (1X2) kertoimella 2,10.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.