Liiga pe 21.10. klo 18:30

HPK - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärpät on eksyksissä, mutta silti sarjan kärjessä! Nähdäänkö torstain kierroksella kova yllätys?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat 50€ edestä betsejä yllätysvalmiin HPK:n kautta tallettamalla vain 25€.

Kärpät ei ole vieläkään saavuttanut täyttä potentiaaliaan, mutta silti se keikkuu sarjan kärkisijoilla ja on pistekeskiarvolla mitattuna kärjessä. Vierailija kohtasi HPK:n ensimmäistä kertaa heti syyskuussa, joten nyt luvassa on sesongin toinen kohtaaminen. Ensimmäisessä keskinäisessä nähdyssä oululaisten 4–1-voitossa Pallokerho oli liikkeellä väsyneenä, eikä se missään tapauksessa antanut täysin todellista kuvaa voimasuhteista joukkueiden välillä. Uhmapelaajien mielestä kotietu on tässä matsissa tärkeä tekijä ja erikoistilanteissa selvästi paremmalla kotijoukkueeella on selvä yllätyssauma.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Reissussa Kärpät on ollut selvästi heikompi kuin kotonaan Raksilassa. Kuudessa vierasottelussa kasassa on ainoastaan yhdeksän pistettä ja maaliero on ainoastaan kolme täppää plussan puolella. Maaleilla ei ole juhlittu, mutta erityisen heikko erikoistilannepelaaminen erityisesti alivoimalla on korostunut 13 päästetyssä maalissa, joista merkittävä osa on tullut vajaalla pelatessa. Kokonaisuudessaan Lauri Marjamäen alivoima on kestänyt 77,78% varmuudella, mikä on kolmanneksi surkein lukema koko sarjassa. Esimerkiksi HPK:n alivoima on kuitenkin pysäyttänyt vastustajat yli 83-prosenttisesti.

Kerholla on joukkueessaan useita täsmäaseita ylivoimapelaamiseen, joka on väläytellyt, mutta hakee yhä uomiaan. Esimerkiksi pitkäaikainen Leijonien luottopuolustaja Juuso Hietanen on loistava ylivoimapuolusta. Vastaavasti hyökkäyspäässä loistaneet Michael Joly sekä Jokerien KHL-taipaleen alussa parhaimmillaan peräti 36 runkosarjamaalia nakuttanut Steve Moses. Kärppien alivoima ei on jäänyt todella kauas odotetusta ja isännillä on etsikkoaikansa erikoistilanteissa.

HPK ja Ilves ovat sopineet lainasopimuksesta, jossa puolustaja Karri Aho siirtyy Ilveksestä Kerhoon maajoukkuetaukoon asti.

Aho on kehissä heti viikonloppuna, kun HPK kohtaa kotonaan Kärpät kahdesti. Tervetuloa Hämptoniin, Karri! 👏

Lue lisää 👇

hpk.fi/hpk-lainaa-kar…
hpk.fi

HPK lainaa Karri Ahon Ilveksestä 4.11.2022 asti - Hämeenlinnan Pallokerho

HPK ja Ilves ovat sopineet lainasopimuksesta, jossa puolustaja Karri Aho siirtyy Ilveksestä Kerhoon maajoukkuetaukoon asti.

Mitä tulee maalivahtiosastolle, Kärppien tolppien välissä torjuntavuorossa lienee jälleen kerran Leevi Meriläinen. Kaksi viikkoa sitten HIFK:ta vastaan aivotärähdyksen saanut Joel Blomqvist jatkanee yhä sivussa. Viime aikoina ensin mainittu on ollut mies paikallaan, vaikka ihmeempiä ei toki ole vaadittu. Meriläisen tasaisuus ei ole missään tapauksessa Blomqvistin tasolla, ja jos HPK pääsee vieraiden kassaria kunnolla haastamaan, saattaa pari helppoa lörähdellä sisään.

Tässä matsissa täräytetään lapulle lopullinen kotivoitto, jolle on tarjolla hämmentävän hyvä kerroin. Kärppien pelaaminen on kaukana valmiista, ketjukemiat hakevat uomiaan ja toisteisuus sekä rutiini löytynevät entistä paremmin ajan kanssa. Tällä hetkellä Kärpät on kuitenkin Uhmapelaajien näkökulmasta jopa tuloksiaan heikompi joukkue. Jos HPK onnistuu pitämään vierailijan kurissa tasakentällisin, on sillä kaikki aseet pisteille.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ yllätysvalmiille HPK:lle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Money Line (lopullinen) – HPK” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 67,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.