Liiga to 30.12. klo 17:00

HPK - Kärpät

Joko HPK:lla on uusi kymmenen ottelun voittoputki viritteillä? Kärppien kone yskii ja pahasti!

HPK:n meno on viime aikoina hieman tasoittunut, mutta Kärpät ei vakuuta alkuunkaan. Edellisessä ottelussaan kotikaukalossa Jukureille hävinnyt ryhmä on voittanut vain yhdesti viidessä edellisessä kamppailussaan. Johtavia pelaajia oli mukana Nuorissa Leijonissa, eikä miehiä vielä tällä viikolla kokoonpanossa nähdä. Hämeenlinnassakaan ei lopulta saa olla yleisöä matsissa, mikä ei tyydytä ketään, mutta näillä mennään.

Taanoin HPK:n komea kymmenen ottelun voittokulku tuli päätökseensä, mutta joukkue on silti jäänyt kokonaan pisteittä ainoastaan kertaalleen edellisissä 14 ottelussaan. Käsittämätön tilasto joukkueelta, joka ui alkukaudella todella synkissä vesissä. Jarno Pikkarainen on kuitenkin kääntänyt kelkan ja seurajohto teki erinomaisen päätöksen vaihtaessaan valmentajaa kesken kauden – tämä on toki nyt helppo todeta ja palaute ilman onnistumisia olisi merkittävästi erilainen, mikä nostaa valinnan arvoa entisestään.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

HPK pelaa sarjassa toiseksi parasta alivoimaa heti Kärppien jälkeen, joten helppoa ei vierailla tule erikoistilanteissa. Vaikka Kärpät pelaa yhä tilastollisesti sarjan parasta ylivoimaa, ei sekään surkean jakson aikana ole ollut totutulla tasolla. Tasakentällisin HPK on ollut huomattavasti Kärppiä tehokkaampi ja pystynyt rokottamaan vastustajiaan etenkin viime aikoina kovilla prosenteilla. Vierailla tehokkaat Ville Koivunen ja Topi Niemelä sekä maalivahti Joel Blomqvist ovat yhä Nuorten Leijonien mukana, vaikka turnaus keskeytyikin eilen tiedotetun mukaisesti. Miehiä tuskin vielä hetkeen Liiga-jäillä nähdään.


Kärpät näytti jo löytäneen tehonsa, mutta se taisi jälleen kerran olla JYPin huonoutta. Tapaninpäivänä oululaiset nimittäin kaatoivat hurrikaanipaidat Oulussa 1–5-numeroin, mutta heti seuraavassa ottelussa joukkue sai löylyä huippuvireistä Jukureita vastaan. Olli Jokisen viikinkimiehistö haki 1–2-vieraspisteet Oulusta. Voitto-osuma oli sangen epätyypillinen, sillä se iskettiin tyhjään Kärpät-nuottaan.

Hyvin puolustavalla Pallokerholla on ehdottomasti mahdollisuus pistää Kärpät ojennukseen. Kertoimissa isäntä on altavastaaja ja se maistuu Uhmapelaajille. Pelivalinnaksi kiinnitetään kotivoitto markkinoiden parhaalla kertoimella (1X2). Avaa pelitili ComeOnille ja nauti huippubonuksista, nopeista kotiutuksista tai halutessasi pikapelivaihtoehdosta, joka poistaa turhan tietojen pläräämisen ja pääset heti kiinni olennaiseen!

10 euroa pelirahaa