Liiga la 15.10. klo 17:00

HPK - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HPK vääntää tasaisia matseja illasta toiseen – auttaako lepoetu nappaamaan täyden pistepotin?

KooKoo matkaa lauantaina HPK:n vieraaksi. Molemmilla joukkueilla on pari tappiota alla ja varsinkin KooKoolla on rankka viikko takana, joten kovaa taistelua pisteistä on odotettavissa. Lepoetu on vahvasti HPK:n puolella, sillä se pelasi torstaina viikon ensimmäisen ottelunsa. KooKoolle puolestaan luvassa on peräkkäiset pelipäivät ja lisäksi lauantain koitos on kolmas neljään päivään.

HPK:n alkukausi on ollut tuloksellisesti vahva ja tälläkin kaudella se on erittäin vaikeasti voitettava joukkue – sen on päässyt useampi vastustaja todistamaan. Kerta toisensa jälkeen tarjolla on maalin pelejä eikä siis yllätä, että 13 ottelusta peräti viisi on ratkaistu varsinaisen peliajan jälkeen. Neljän ottelun voittoputki tuli päätökseen ja nyt kahdesta edellisestä ottelusta on jäänyt käteen vain yksi piste, mutta vastassa toki on ollut vahvasti esiintynyt KalPa sekä sarjakärkeen noussut Pelicans.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Kauden ensimmäinen jatkoajalla tai voittomaalikilpailussa kärsitty tappio tilille. Pisteen verran tuomisia kotiin savosta. Lauantaina jatkuu kotona!

Turvaa tappion hetkellä - @Lahi_Tapiola

#HPK #Liiga #Hämpton

KooKoo on joutunut kohtaamaan Lukon ja Kärpät kuluneella viikolla eikä tulokset mairittele kouvolalaisia – kahteen otteluun maaliero on yhteensä 1-8. Vain yksi tehty maali on surkea tulos, mutta vastustajien taso huomioiden ei mikään jättimäinen yllätys. Toki myös viimeisin voitto tuli vain yhdellä osumalla, mutta silloin pääroolissa oli maalivahti Oskari Setänen huikealla 38 torjunnan nollapelillä.

Uhmapelaajien pelivalintana toimii tasapeli. HPK saa varsinkin lepoedun myötä kiistattoman ennakkosuosikin aseman, mutta vaikea tästä on mitään yhden suunnan ilotulitusta nähdä. Ottelu on luonteeltaan vähämaalinen ja vaikka vieraat jäisi hieman jalkoihin, pystyy se luottamaan maalivahtipeliin vaikeina hetkinä. Lisäksi ykkösjuttu tietenkin on kerroin. Mr Green tarjoaa tasapelille 4,20 kerrointa, kun puolestaan suuri osa buukkereista on Uhmapelaajien kanssa enemmän samoilla linjoilla ja kertoimet on painettu alle neloseen.