Liiga pe 18.03. klo 18:30

HPK - KooKoo

Tärkeät pisteet jaossa – tarkkaa peliä luvassa HPK:n ja KooKoon välillä!

Perjantaina HPK ja KooKoo iskevät yhteen. Molemmat joukkueet tarvitsee pisteitä, KooKoo varsinkin, joten jo lähtökohdiltaan vähämaalisesta taistosta voi kehkeytyä erittäin tarkka ja tasainen vääntö. Hieman yli viikko taaksepäin KooKoo onnistui yllättäen takomaan peräti kuusi maalia HPK:n verkkoon, mutta sama tuskin toistuu.

HPK yrittää parannella sijoitustaan kuuden parhaan joukossa. Helpolla se ei kuitenkaan ole viime aikoina päässyt – Ässiä ja Sportia vastaan tuli odotetusti voitot, mutta HIFK:ta, KooKoota ja Lukkoa vastaan nolla pistettä ja yhteensä vain kolme tehtyä maalia. Kotiluolassa taso on kuitenkin pysynyt korkealla ja ennen kaikkea tiivis puolustuspelaaminen on sujunut parhaiten kotiyleisön edessä.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

KooKoo tosiaan iski kuusi kaappia edellisessä kohtaamisessa, mutta niistä kolme tuli Eetu Laurikaisen ollessa sivussa kolmannessa erässä. Maalivahtiosastolla tuleekin olemaan ottelun mielenkiintoisin kaksintaistelu. Vieraiden maalilla nähdään todennäköisesti Nick Malik ja Laurikainen isäntien tolppien välissä – helppoja maaleja ei siis ole tarjolla. KooKoon onneksi myös KalPa on menettänyt pisteitä, sillä kolmessa edellisessä ottelussa JYPiä, SaiPaa ja Sportia vastaan KooKoo on kerännyt vain kaksi pinnaa – molemmat selviytymällä jatkoajalle.

Maali-iloittelu ei ole varmastikaan kummankaan joukkueen toiveissa, vaan odotettavissa on vahvaa puolustuspeliä ja toivottavasti vähän maalipaikkoja. Vielä kun maalivahdeille ei tule ohipeliä, päästään underin kanssa lunastamaan. Lapulle otetaan alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla. Parivaljakko on jo valmiiksi vähämaalisuuteen kallistuva, mutta isoista pisteistä pelattaessa huolellisuus kasvaa ja riskit vähenee, varsinkin mikäli ottelu etenee pitkään tasaisena.

10 euroa pelirahaa