Liiga ti 25.01. klo 00:00

HPK - KooKoo

HPK:n ylivoima ei näy kertoimissa

Ottelu on siirretty HPK:ssa todettujen koronatartuntojen takia.

***

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vaikean alkukauden jälkeen HPK on noussut todella vahvaan liitoon tammikuun aikana. Nyt hämeenlinnalaiset saavat vastaansa pahassa kurimuksessa olevan KooKoon. Papereissamme HPK on ottelun ylivoimainen suosikki. Joukkueiden väliseen tasoeroon nähden hämeenlinnalaisten kerroin on jo erittäin houkutteleva. Näin ollen iskemme lapulle HPK:n kotivoiton.

Tammikuussa HPK on pelannut kuusi ottelua ja voittanut niistä neljä. Kokonaan ilman pisteitä kerho on jäänyt vain kerran. Viimeisimmissä otteluissa HPK on päässyt näyttämään myös tulikuumaa hyökkäyspeliään. Ensin HPK murjoi JYPin maanrakoon lukemin 6-0. Seuraavaksi uhriksi joutui kovavireinen Jukurit, jota HPK veti käkättimeen numeroin 5-1. Kummassakin ottelussa HPK vei laukaukset ja pelinhallinnan nimiinsä selvällä erolla. Kerho ei siis pelkästään vain viimeistele kovalla prosentilla, vaan joukkue myös onnistuu luomaan maalipaikkoja liukuhihnalta.

KooKoo on monessa mielessä HPK:n peilikuva. Kouvolalaisjoukkue on jo neljän ottelun tappioputkessa. Vaikeuksien syy on tuttu: heikko maalintekopeli. KooKoo lähti kauteen varsin tasapaksulla joukkueella. Alkukaudesta voittoja pystyttiin raapimaan vähämaalisista otteluista, kun kaikki ketjut tekivät tasaisesti tulosta. Nyt tähtipelaajien puuttuminen on alkanut myös näkymään. Tammi- ja joulukuun aikana KooKoo ei ole kertaakaan pystynyt iskemään yli kolmea maalia yhteen otteluun.

Toistaiseksi KooKoo ei ole pystynyt näyttämään mitään käänteen merkkejä. HPK:n joukkue suorastaan pullistelee itseluottamusta ja hyvä vire on näkynyt myös voittoina. HPK:n voitolle ehdottomasti parhaan kertoimen saa 22Betiltä. Kannattaa katsastaa sivuston muukin tarjonta. Tekemällä pelitilin nyt eikä tulevaisuudessa voit alkaa nauttia parhaista kertoimista jo tästä päivästä lähtien.

10 euroa pelirahaa