Liiga pe 14.01. klo 17:00

HPK - Lukko

Riittääkö HPK:n puolustustaistelu kovavireistä Lukkoa vastaan?

Perjantaina Liiga tarjoaa erittäin mielenkiintoisen kamppailun Hämeenlinnassa, kun HPK isännöi Lukkoa. Molemmat joukkueet on loistavassa vireessä ja etenkin vierailijat on kääntänyt kurssin selvästi ylöspäin. HPK on ainakin toistaiseksi sarjataulukossa yläpuolella, mutta Lukko ansaitsee vahvemman materiaalin kanssa pienen vierassuosikin aseman. Onko ero kuitenkaan niin suuri mitä kertoimet antaa ymmärtää? Ei Uhmapelaajien mielestä!

HPK on jo pidemmän aikaa Jarno Pikkaraisen alaisuudessa ollut yksi ärsyttävimmistä joukkueista pelata vastaan. Materiaali ei pärjää vertailussa kärkipään jengeihin, mutta tiivis viisikkopelaaminen yhdessä hyvän maalivahtiosaston kanssa ei päästä ketään helpolla. HPK on viimeisten 18 ottelun aikana jäänyt täysin pisteittä ainoastaan kahdesti, mikä kertoo kaiken olennaisen joukkueen sitkeydestä. Viimeisin matsi Jukureita vastaan toi täydet pisteet, mutta kiitos menee jälleen maalivahti Eetu Laurikaiselle.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Lukon kausi ei ole mennyt odotusten mukaisesti, mutta nousujohteisuus on hyvä merkki ja sillä on vielä kaikki ainekset kiivetä kuuden parhaan joukkoon. Liigassa Lukko matkaa jo peräti seitsemän ottelun voittoputkessa – maalihanat on ollut mukavasti auki eikä omassa päädyssä ole ollut suuremmin huolia. Viimeisimpänä raumalaiset kuritti halutonta SaiPaa tylyin lukemin 6-0. Yli- ja alivoima Lukkolla on hieman keskiviivan alapuolella, kun puolestaan HPK:lta löytyy molemmat ääripäät – ylivoima on sarjan heikoin ja alivoima puolestaan toiseksi vahvin.

Lukon voidaan odottaa olevan hallitseva osapuoli, mutta ei HPK:ta sovi missään nimessä jättää pois laskuista. Joukkueet kohtasivat viimeksi joulukuun alussa ja tuolloin HPK kaivoi voiton jatkoajalla lukemin 2-1. Lisäksi HPK on viime otteluissa tylsyttänyt sarjan tulivoimaisimpia hyökkäyksiä, joten miksi ei myös nyt. Ero on kasvanut Lukon eduksi, mutta 2,55 kertoimella isketään HPK:n lopullinen voitto lapulle ja matkataan puolustustaistelun kautta kohti menestystä!

10 euroa pelirahaa