Liiga ke 22.02. klo 18:30

HPK - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Laittaako HPK sarjakärjen vaikeuksiin? Isot pisteet jaossa!

Liigassa runkosarjan loppu lähestyy ja keskiviikkona taistellaan taas isoista pisteistä, kun HPK saa sarjakärki Lukon vieraaksi. Lukon otteet ei ole ollut alkukauden tasolla, mutta edelleen vieraat yrittää pitää kynsin ja hampain kiinni runkosarjan voitosta. HPK puolestaan käy äärimmäisen kovaa taistoa paikasta kymmenen parhaan joukkoon ja vaikka pelillinen taso ei huipussa ole, pystyy se illasta toiseen tekemään vastustajan pelaamisesta vaikeaa.

Kilpailu kymmenennestä sijasta ja viimeisestä paikasta jatkopeleihin käy äärimmäisen kuumana. Tällä hetkellä HPK on Jukureiden kanssa tasapisteissä, mutta sillä on yksi peli vähemmän pelattuna. KooKoo puolestaan on kaksi pistettä perässä, mutta myös pelattuja pelejä on kaksi HPK:ta vähemmän. Viimeisistä viidestä ottelusta HPK on voittanut vain yhden, mutta jälleen se on tasapeleillä onnistunut yksittäisiä pisteitä hankkimaan. Poissaolot on tuonut omat haasteensa ja hyökkäyspelin osalta huolestuttavinta on, että tulosvastuu on pitkälti vain pistepörssiä johtavan Michael Jolyn varassa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Kolme edellistä Lukko-kohtaamista ovat päättyneet näihin tunnelmiin! Keskiviikkona koittaa Kerhon ja sarjakärjen kauden viimeinen runkosarjakohtaaminen. 🏒

⌚️ Ke 22.2. klo 18:30
🎟️ lippu.fi/hpk

#HPK #Liiga #Hämpton

Lukko pitää edelleen sarjan kärkipaikkaa, mutta pisteen perässä olevalla Ilveksellä on ottelu vähemmän pelattuna. Vääjäämättömältä näyttänyt runkosarjan voitto on karkaamassa käsistä eikä vieraiden pelillinen taso tällä hetkellä ole huipussa. Laadukas rosteri ja ennen kaikkea ykkösvahti Artjom Zagidulin antaa Lukolle hyvät lähtökohdat ottelusta toiseen, mutta mitenkään dominoivia otteita siltä ei ole viime aikoina nähty. Alla on kaksi peräkkäistä tappiota Pelicansia ja Tapparaa vastaan, joten nälkäistä joukkuetta sopii odottaa.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
"Ei voi kuin joukkuetta kiittää tuosta taistelusta. Se on se helpoin tie mennä jonkun tekosyyn taakse – jokainen voi olla tyytyväinen heittäytymiseen ja pelisuoritukseen." –Marko Virtanen

Vaikka nyt tulikin tappio, iso kiitos kotiyleisömme tuesta 🔥

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

HPK on muutaman runsasmaalisemman ottelun viime aikoina pelannut, mutta lopulta kovinkaan suuria maalijuhlia Uhmapelaajat ei tästä matsista lähde ennustamaan ja lapulle otetaan alle 4,5 maalia. Kumpikin joukkue pelaa isoista isoista pisteistä, joten varsinkin HPK:n voidaan olettaa lähtevän vahvasti puolustuksen kautta. Lisäksi tolppien väliin saadaan huipputason kamppailu, kun Zagidulin ja Daniel Lebedeff todennäköisesti aloittavat maaleilla.