Liiga pe 13.01. klo 18:30

HPK - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Hämeen herrasta ei ole kysymystäkään – Pelicans vie ja HPK vikisee

Perjantaina Liigassa taistellaan taas Hämeen herruudesta, kun vastakkain ovat HPK ja Pelicans. Hämeenlinnalaiset ovat vaarassa jäädä pudotuspelien ulkopuolelle, kun taas Pelicans viilettää lähellä sarjan kärkeä. Vaaka onkin mielestämme selvästi kallellaan lahtelaisten eduksi.

Kotijoukkue HPK on ollut viime aikoina isoissa vaikeuksissa. Kymmenestä viime ottelustaan joukkue on raapinut kasaan vain kolme voittoa. Isoimmat ongelmat ovat hyökkäyspäässä. HPK on tehnyt neljänneksi vähiten maaleja koko Liigassa tällä kaudella, 87 kappaletta 38 otteluun. Joukkueen ylivoima on puolestaan sarjan toiseksi surkeinta (14,91%). HPK:n ainoa valopilkku on tällä kaudella ollut Michael Joly, mutta taiturimainen hyökkääjäkään ei pysty kannattelemaan todella keskinkertaista rosteria yksin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Liiga

@smliiga
Pistepörssin voitosta kamppaileva #HPK:n Michael Joly on ollut joulu–tammikuun otteluissaan tasaisessa pistevireessä. Laitahyökkääjän tämänhetkinen pisteputki on yksi HPK:n #Liiga-historian pisimmistä. Joly on koonnut 37 ottelussaan pisteet 14+23=37.

Pelicans on edellä oikeastaan millä tahansa mittarilla. Lahtelaisten viisikkopuolustaminen on erinomaista, ja joukkue onkin päästänyt toiseksi vähiten maaleja koko Liigassa, 75 kappaletta 37 otteluun. Samaan aikaan Pelicansin ylivoima on ollut erinomaista (21,90%), mikä luo vaarallisen yhdistelmän. Kymmenen ottelun kuntopuntarilla mitattuna Pelicans onkin Liigan kolmanneksi kuumin joukkue. Edellä ovat vain Lukko ja Tappara.

Yli kakkosen kerroin Pelicansin vierasvoitolle on yksinkertaisesti saatava lapulle. HPK ei ole ollenkaan vakuuttanut viime aikoina saati koko kaudella, kun taas Pelicans on yksi sarjan parhaiten pelaavista ja kuumimmista jengeistä. Nyt ei kannata siis pihtailla panoksen kanssa, ja muistahan tsekata vielä alta, miten saat matsiin käytännössä tuplakertoimen.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle 1X2 Pelicans voittaa kertoimella 2,35.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,35 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.