Liiga la 19.03. klo 17:00

HPK - SaiPa

SaiPaa odottaa yhdeksäs peräkkäinen vierastappio!

HPK:n ja SaiPan välisessä kohtaamisessa odotukset on selvät – HPK poistuu kaukalosta täysi pistepotti taskussa. Ennen kaikkea laadukkaampi puolustus- ja maalivahtipeli on HPK:n etuna, mutta myös hyökkäyspäässä isänniltä löytyy paremmat aseet. Ottelu ei lähtökohdiltaan ole kovinkaan runsasmaalinen, mutta SaiPan alakerralta sellainenkin järjestyy.

Molemmat joukkueet pelasi perjantaina tappiollisesti – HPK hävisi KooKoolle lukemin 1-2 ja Jukurit haki pisteet Lappeenrannasta lukemin 3-1. Kaksi peräkkäistä tappiota HPK:lle ei lupaa hyvää pudotuspelien lähestyessä, mutta SaiPaa vastaan kurssia on helppo kääntää ja maalivirettä parannella. Maalivahtiosastolla tilanne näyttää myös jo paremmalta, kun Daniel Lebedeff palasi kokoonpanoon perjantaina.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

SaiPa oli tovi sitten todellisessa vuoristoradassa, jolloin maaleja mätettiin illasta toiseen valtavia määriä, suurimmaksi osaksi SaiPan verkkoon. Nyt neljästä ottelusta on tullut kaksi voittoa ja kahdesti Jukurit on ollut vahvempi. Tulokset on ollut hillitympiä, mutta osaltaan se johtuu siitä, että kolme edellistä ottelua SaiPa on päässyt pelaamaan kotona. Tämän vuoden puolella SaiPa on lähtenyt vierasreissulle 11 kertaa ja ainoa voitto tuli Ässien vieraana – siihenkin vaadittiin kuusi tehtyä maalia. Kyseisten vierasotteluiden aikana SaiPa joutui antautumaan käsittämättömät 50 kertaa.

HPK on tällä hetkellä jokaisella osa-alueella vahvempi ja puolustuspäässä monta askelta edellä. Lepoetua ei ole pahemmin tarjolla, mutta SaiPalla vieraissa selkäranka katkeaa todella nopeasti. SaiPa tarvitsee täydellisen onnistumisen jokaisella osa-alueella päästäkseen pisteille – raskailla jaloilla vierasottelussa sellaista ei kannata odottaa. HPK:n on aika palata voittojen tielle ja luotetaan sen tapahtuvan vähintään kahden maalin erolla.

10 euroa pelirahaa