Liiga pe 04.11. klo 18:30

HPK - SaiPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voi rähmä, miten matala totals-raja! Tähän kiinni!

Keskikastin Kerho kohtaa perjantaina peräpään Sputnikin. HPK putosi repaleisen lokakuun aikana jonkun verran sarjataulukossa, ja vaikka SaiPa käväisi hetken pois peränpitäjän paikalta, se tippui sinne uudestaan. Molemmat joukkueet kaipaavat nyt kipeästi nostetta: Kerhon pahin loukkaantumissuma alkaa olla takana, ja SaiPa yrittää kaventaa uskottavuusvajetta valmentajanvaihdon jälkeen.

HPK hävisi lauantaina kotonaan jatkoajalla myrskyn silmässä olleelle HIFK:lle. Ottelu ei hivellyt kummankaan joukkueen osalta silmää. Kerho tietysti voisi mennä poissaolojen taakse, mutta niidenkin läpi katsottuna Jarno Pikkaraisen pelikirja näyttää hieman häsmäiseltä. Maalipaikkojen luominen tuntuu tällä hetkellä kovin vaikealta. Hämeenlinnassa maaottelutaukoa odotetaan varmasti malttamattomina.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

Huomenna viimeinen matsi ennen maaottelutaukoa ja vieraana alkukaudesta kurssiaan kääntänyt Saimaan Pallo!

🧾 lippu.fi/hpk

#HPK #Liiga #Hämpton

SaiPa alkoi ottaa pisteitä heti kun Ville Hämäläinen astui joukkueen ruoriin. Idässä on nähty myös pelaajien tasonnostoja: Ville Meskanen on ollut viime ajat aivan liekeissä, ja myös esim. Antoine Morand on parantanut kuin sika juoksuaan. Toisaalta Jarno Koskirannan hyökkäysvitja on ollut tähän asti selkeä pettymys. Sputnikin kotivoittoputki katkesi Tapparaa vastaan, mutta varsinaisesti esityksessä ei ollut suurtakaan vikaa.

Alkukaudesta todella maalikuiva SaiPa on menossa maalirikkaampaan suuntaan. Kerho ei sekään ole ollut mikään maali-ilottelujen mesenaatti, mutta SaiPaa vastaan voi maalille päästä hieman helpommin. Otetaan siis perusmeiningillä overia, kun totaaliraja on niin alhaalla. Galaksinon tarjouksella saat ilmaisvedon messiin!

Näin teet tällä vedolla 46,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ overille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Yli 4.5 maalia 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.