Liiga la 12.03. klo 17:00

HPK - Sport

Onnistuuko HPK jälleen nollaamaan Sportin?

Lauantaina luvassa on lähtökohdiltaan erittäin vähämaalinen kamppailu, kun HPK isännöi Sportia. HPK:n matseissa on tällä viikolla päästy nauttimaan maaleista oikein urakalla, mutta nyt on aika laittaa maalihanat kiinni. Sportille ottelu on viikon kolmas ja HPK:lle peräti neljäs – kumpikin pelasi perjantaina. Väsyneet jalat voi siis helposti hidastaa tempoa, mikä sopii loistavasti, kun pelivalinnaksi nostetaan underia.

HPK aloitti viikon häviämällä ensin HIFK:lle ja sitten KooKoolle. Kyseisissä matseissa HPK onnistui maalinteossa vain kerran, mutta perjantaina vajaamiehisenä otteluun lähtenyttä Ässiä vastaan verkko heilui kuudesti. Omissa kolisi kolmesti ja Uhmapelaajat pääsi lunastamaan Ässien overilla, mutta Sportia vastaan on vähämaalinen matsi odotuksissa. Maalivahtiosastolla HPK sai huokaista helpotuksesta, kun Eetu Laurikainen oli lopulta pelikunnossa Ässiä vastaan.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

Sportin kausi on päättymässä runkosarjaan, mutta luovuttamisen merkkejä ei ole ollut näkyvissä. Viimeisten viiden ottelun aikana vaasalaiset on onnistunut kaatamaan Ilveksen, Tapparan ja viimeisimpänä KalPan. HPK:ta vastaan Sportin muistot ei ole kuitenkaan erityisen lämpimät, sillä kahdessa edellisessä kohtaamisessa takkiin on tullut molemmilla kerroilla lukemin 0-3 – viimeisimmästä taistosta on vain viikko. Nyt alla on kaksi erittäin kovaa voittoa, joten Sport on valmiina laittamaan isännät koville.

Kertoimista huomaa, että tasoero on selvä, mutta Sportin vahva viikko on varmasti tiedossa myös HPK:lla eikä kova rasitus helpota tilannetta. Toivotaan, että ottelu kulkee samalla kaavalla kuin viikko sitten eikä kummankaan alakerta sorru. Maalivahtiosastolla kummallakaan ei ole pahemmin vaihtoehtoja, joten Laurikainen ja Rasmus Reijola ovat todennäköisesti perjantain tavoin torjuntavuorossa. Lapulle poimitaan alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa