la 03.02. klo 17:00

HPK - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tappara on taas saamassa juonen päästä kiinni – onko HPK:lla mitään annettavaa?

Lauantaina kiekkoillaan jälleen Hämeenlinnassa, kun HPK:n vieraaksi saapuu neljännestä peräkkäisestä voitosta haaveileva Tappara. Sinänsä mitään spektaakkelia tästä matsista ei kannata odottaa, sillä HPK:lla ei ole tällä hetkellä kovinkaan paljoa annettavaa. Nähtäväksi jää pystyykö Tappara käyttämään HPK:n ahdingon hyödyksi, vai onko vieraiden koneet sittenkin vielä tukossa?

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 100€ arvosta ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

HPK:n leirissä tämän kauden osalta on jo lyöty hanskat tiskiin, kun esimerkiksi Danick Martel, Jere Henriksson, Antti Pihlström ja Markus Nenonen ovat jo siirtyneet muihin maisemiin. Vuoden vaihteen tuntumassa tulleen voitokkaan jakson jälkeen HPK on nyt hävinnyt kahdeksan ottelua putkeen. Muutamia hyviä taisteluita mahtuu mukaan, mutta vastapainona esimerkiksi torstain 7-1 lukemiin päättynyt vierasreissu Mikkeliin kertoo paljon joukkueen tämän hetkisestä tilasta.

Ei tuliaisia Mikkelistä.

Turvaa tappion hetkellä - @Lahi_Tapiola

#HPK #Liiga #Hämpton #LähiTapiola

Tapparalla alkoi joulukuun lopulla vaikea jakso ja kirvesrintojen pistetahti on ollut totuttua heikompi. Toki joukkue myös ylisuoritti vahvasti maaliodottamiin nähden alkukaudesta, mutta ei kyseessä kuitenkaan niin heikko ryhmä ole mitä viime ajat antaa ymmärtää. Perjantain voitto Ässistä oli kolmas peräkkäinen, joten kurssi on lähtenyt jo taas hieman ylöspäin ja vieraat on mukana taistelemassa runkosarjan voitosta. Maalivahtiosastolla tämä matsi lienee vähällä vastuulla loistavasti esiintyneen Eetu Randelinin heiniä.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
TAPPARA VOITTAA!

Ässät kaatuu Porissa maalein 3–4 🔥

Tuloksen tarjoaa: Leckle.fi #PositiivistaJuridiikkaa

#Tappara #Liiga

Matsiin lähdetään vähämaalisuuden kautta ja lapulle otetaan alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla. Tapparalla on perjantain ottelusta rasitusta alla eikä vieraiden viimeistely ole ollut aivan totutun rautaisella tasolla. Lisäksi tilannetta tasoittaa se, että Tappara ei aivan parhaalla kokoonpanolla pääse operoimaan, sillä sivussa ovat olleet hyökkäyksestä muun muassa Petri Kontiola, Otto Rauhala ja Veli-Matti Savinainen. HPK:lla puolestaan hyökkäyspään anti on ollut heikkoa läpi kauden eikä parannusta ole odotettavissa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “HPK-Tappara alle 4,5 maalia(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.