Liiga pe 18.11. klo 18:30

HPK - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pahemman luokan kyttäilyä tiedossa! Tylsyttääkö TPS karmeassa vireessä tauolle lähteneen Kerhon?

Ennen taukoa tuloksellisesti erittäin heikossa vireessä ollut HPK kohtaa paluuottelussaan TPS:n, jolla on niin ikään ollut omat haasteensa. Tauko tuli molemmille varmuudella hyvään saumaan, mutta kumpi niistää voiton perjantaina? Pienten marginaalien kamppailu on taatusti luvassa ja TPS laadukkaampana ryhmänä on ansaitusti ennakkosuosikkina – maaleilla ei tässä matsissa juhlita, se on selvää.

TPS:n Lassi Lehtinen on ollut yksi sarjan vakuuttavimmista maalivahdeista noin 93-prosenttisella torjuntaprosentilla. Nollapelejä miehellä on plakkarissa jo kolme ja keskimäärin omiin on mennyt ainoastaan 1,58 maalia ottelua kohti. Tuoreita vahvistuksia Michael Dal Collea sekä Martin Johanssonia on ajettu tovi sisään ja erityisesti ensin mainittu kanadalainen vaikuttaisi olevan oiva lisä turkulaisten hyökkäykseen. Aikaista on toki sanoa vielä mitään, sillä koko joukkue kärsi ennen taukoa pienimuotoisesta tehottomuudesta.

Vieraiden kohdalla voidaan puhua pienimuotoisesta ongelmasta, mutta HPK:lla oli ennen huilia suoranainen maalintekokriisi. Yhdeksän matsin otannalla Jarno Pikkaraisen suojatit ovat voittaneet ainoastaan yhden ottelun ja hävinneet peräti kuusi kertaa maalin erolla. Edellinen keskinäinen kamppailu TPS:ää vastaan päättyi tosin Turussa tylyyn 3–0-tappioon hämeenlinnalaisittain.

HC TPS

@HCTPS
Miten tästä eteenpäin, päävalmentaja Jussi Ahokas?🎬

Ja mikä on joukkueen terveystilanne?

#HCTPS #Turku #Liiga #TPS100

Kerhon ensi kauden valmentajaksi on jo viety selvää jälkeä Mestiksessä tehnyttä Maso Lehtosta, eikä varmaan ole poissuljettua, että mies ottaisi oranssipaidat ruoriinsa jo kuluvalla sesongilla. Pikkaraisen on saatava joukkueensa takaisin voittojen tielle tai kengänkuva voi koristaa takapuolta nopeasti. Valitettavasti Jussi Ahokkaan TPS saattaa olla liian kova pala. Pelivalinnaksi haistellaan kuitenkin alle 3,5 maalia -kohdetta, jolle saadaan makoisa kerroin. Perjantai-illan kunniaksi vähämaalista kyttäilykiekkoa, mikäpä sitä parempaa.