Liiga ke 25.01. klo 18:30

HPK - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

TPS menestys yhden miehen harteilla! Tuleeko keskinkertaiselle Palloseuralle lunta tupaan Hämptonissa?

TPS on voittanut kaksi edellistä otteluaan, vaikka se ei ole pelannut erityisen laadukkaasti. Tällä hetkellä turkulaisten voitoissa yksi mies on ottanut reppuselkään koko joukkueen. Koska ykkösmaalivahti kärrää turkulaisryhmää täysin, on kiinnostavaa nähdä, vaihtuuko aloittava maalivahti perättäiselle pelipäivälle. Jos näin tapahtuu, saattaa HPK:lle tarjottu kotikerroin kokoonpanotietojen jälkeen kiihottaa kummasti. Kannattaa olla hereillä!

Toistaiseksi kokoonpanoista ei tarkempia tietoja ole, joten lähdetään hieman toisesta kulmasta liikenteeseen. Lähtöodotuksena pidetään sitä, että tulikuuma Lassi Lehtinen jota ilman TPS voisi vain haaveilla viidennestä sijastaan – palaa heti tolppien väliin. HPK:n maalilla kakkoskassarin rooliin viime aikoina jäänyt Sami Rajaniemi puolestaan saanee näyttöpaikan.

HC TPS

@HCTPS
”Tärkeät pisteet oli jaossa ja tehtiin tarvittava!”

🎤 POSTGAME | Antti Tuomisto
🏒 TPS 🆚 JYP | 3–1

#HCTPS #Turku #Liiga #TPS100

TPS pelasi eilen kotonaan, joten se on joutunut matkustamaan JYPiä vastaan tulleen 1–3-voiton jälkeen iltamyöhällä vieraspaikkakunnalle. Myös HPK kiekkoili eilen, mutta väänsi kotonaan Rinkelinmäellä. Isäntä kesti Jukurien kovan tulituksen ja oli kohtuullisen tehokas napaten armottoman taistelun päätteeksi täyden pistepotin niin ikään 3–1-numeroin. Daniel Lebedeff oli maalinsuulla erinomainen.

Ilotulitteita tuskin tarvitsee HPK:n ja TPS:n kohtaamisessa viritellä ja maalit lienevät todella tiukassa. Kuten tilastot osoittavat, on Liigassa ollut tällä kaudella avausmaalilla merkittävä vaikutus ja sen tekijä lienee vahvoilla myös keskiviikkona. On hämmentävää, että siedettäville under-linjoille saadaan edelleen pelattavia kertoimia – esimerkiksi tällaiseen kahden ääriorganisoidun ryhmän kohtaamiseen. Alle 4,5 maalia -kohde maistuu jälleen kerran pelivalinnaksi – olisi pieni yllätys, jos kumpi tahansa onnistuisi yli kahdesti tasakentällisin.