DFB Pokal ti 19.04. klo 21:45

HSV - Freiburg

HSV roikkuu sitkeästi mukana Saksan Cupissa, mutta nyt tulee noutaja!

Hamburger SV on heittänyt jo Kölnin sekä Karlsruherin pihalle Saksan Cupissa, mutta seuraavalla kierroksella haaste on entistä kovempi. Erinomaista kautta Bundesliigassa pelaava Freiburg on voittanut viimeisimmissä otteluissaan Frankfurtin sekä Bochumin – nyt finaalipaikka cupissa on käden ulottuvilla ja tämän luulisi vieraille maistuvan. Isäntä voi olla pirullinen haastaja, mutta sen hiljattaiset otteet kakkossarjassa eivät ole olleet yhtä vakuuttavia ja joukkue on pudonnut jonkin verran terävimmistä kärkikahinoista.

Volksparkin stadionilla on taatusti upea tunnelma keskiviikkona, kun isäntä tavoittelee ensimmäistä cup-finaalipaikkaansa vuosikausiin. Ainoana joukkueena Bundesliigan ulokopuolelta mukana edelleen oleva HSV voitti viime viikonloppuna keskikastin Karlsruherin Saksan kakkossarjan kamppailussa 3–0, mutta viime aikoina on tullut myös rajusti lunta tupaan. Kölnin ja niin ikään karlsruhelaiset edellisillä cup-kierroksilla pudottanut joukkue on hävinnyt kolmesti viiden viimeisimmän ottelun otannalla. Isänniltä sivussa jatkaa Tim Leibold, jonka lisäksi Maximilian Rohr on loukkaantuneena.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Freiburgilla on kulkenut Bundesliigan puolella todella vahvasti ja joukkueelle finaalipaikka varmasti maistuisi vähintään yhtä paljon kuin isännille. Yannick Keitel ja Kevin Schade ovat edelleen telakalla, joten uusia loukkaantumishuolia ei viikonloppuna puhtaasti maalein 3–0-numeroin Bochumin kaataneella vierailijalla ole. Joukkue dominoi viimeistä edellisessä ottelussaan Eurooppa-liigan semifinalistia Frankfurtia vieraissa ja voitti matsin 1–2.

Isäntä saa varmasti stadionin täyteen, mutta hyvästä tunnelmasta nauttivat molemmat ryhmät. Edelleen Mestarien liiga -paikasta Bundesliigassa taisteleva vierailija on kuitenkin liian ylivoimainen. Kyseessä on pääsarjan sarjan neljänneksi kovin vierasjoukkue. Pelivalinnaksi otetaan maltillisella panoksella simppelisti Freiburgin suoraa voittoa (1×2).

10 euroa pelirahaa