Bundesliiga ma 23.05. klo 21:30

HSV - Hertha

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HSV on marssimassa Bundesliigaan! Herthan maalivahtiongelma jatkuu ja loukkaantumiset painavat

HSV voitti viime viikolla repaleisen Herthan Berliinissä erinomaisella vierasesityksellä. Vieraiden sairaslista on edelleen pitkä kuin nälkävuosi, eikä maalivahtitilannekaan ole helpottamassa. Isäntä puolestaan pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan ja kehissä lienee sama miehistö kuin viime viikolla. Isäntä on todella lähellä paikkaa ensi kauden Bundesliigassa ja vierailija puolestaan on saamassa täysin ansionsa mukaan.

Herthalla oli pääsarjakauden lopun lähestyessä jo parempi vaihe, mutta kauden tärkeimmissä peleissä joukkue murtui paineen alla. Nyt joukkue on kuitenkin vielä kovemmassa paikassa, kun Volksparkstadionilla täysi tupa mylvii HSV:tä pääsarjaan. Kokonaisuutena vieraiden kausi on ollut surkea ja putoaminen olisi vain kruunu tälle murhenäytelmälle.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Esimerkiksi maalivahdit Marcel Lotka sekä Alexander Schwolow jatkavat sairastuvalla. Lisäksi ainakaan Marton Dardai, Lukas Klüntner, David Selke sekä Dong-Jun Lee eivät ole pelikunnossa. Koppariosastolla myös kokenut norjalaismaalivahti Rune Jarstein on pitkäaikaisloukkaantuneena telakalla, joten veräjällä jatkanee avausosaottelun 0–1-tappiossa torjunut Oliver Christensen. Tanskalaisen kolmos- tai nelosveskarin pelituntuma on hieman kyseenalainen, eikä avausmatsin voittomaali olisi missään tapauksessa saanut mennä 23-vuotiaan torjujan selän taakse.

HSV marssii rinta rottingilla kotiyleisönsä eteen. Pelaajatilanteessa ei pitäisi olla muutoksia eli ainoastaan Anssi Suhonen sekä Tim Leibold jatkavat lasaretissa. Viime viikolla Ludovit Reis iski voittomaalin, kun hampurilaiset juhlivat voittoa täydellä Berliinin olympiastadionilla erinomaisen esityksen päätteeksi. Nyt joukkue pääsee kotiyleisönsä eteen, eikä paineen alla jo pääsarjakauden lopussa pahasti sulanut Hertha kestä.

Avausmatsin vihjeessä nostettiin esille henkinen puoli ja se on mainittava myös tämän kamppailun alla. Joukkueet ovat pelanneet täysin erilaiset kaudet. Vierailla käytännössä koko sesonki on ollut täysi murhenäytelmä, kun isäntä puolestaan päätti kakkos-Bundesliigassa kautensa neljän matsin voittokulkuun. Kyseinen putki nosti joukkueen karsintapaikkaan, eikä HSV ole jättämässä saumaansa hyödyntämättä. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto tasapeli ei vetoa -markkinassa.